Sykehus Retningslinjer og prosedyrer for Minor Kirurgi

May 5

Sykehus Retningslinjer og prosedyrer for Minor Kirurgi


Mange sykehus har mindre kirurgiske enheter som utfører "samme dag" operasjoner eller "ambulerende" kirurgi. Disse sykehusenheter har spesielle retningslinjer og prosedyrer for å sikre en jevn prosess av pre-drift testing, registrering, kirurgi, og utflod.

typer

Retningslinjer og prosedyrer vedrørende mindre operasjoner på et sykehus inkluderer leger som gir pre-operasjon informasjon, pasienter møte eventuelle økonomiske krav, sykepleier vurdering av pasienten ved rapportering til det kirurgiske enhet og pasientflyt fra operasjonsstua til utvinning til utslipp. Disse retningslinjer og prosedyrer blir fulgt av helsepersonell i de fleste sykehus samt kirurgi sentre.

Funksjon

Retningslinjer og prosedyrer er skapt og vedtatt av helseinstitusjoner for å sikre pasientsikkerheten, sørg for at pasientene møter finansielle og fysiske krav i kirurgiske prosedyrer, og opprettholde en jevn pasientflyt. Mindre kirurgi enheter har ofte en kaotisk atmosfære, og følge de riktige retningslinjer og rutiner sikrer at feil ikke blir gjort og viktige detaljer er ikke overses.

betraktninger

Pasienter som planlegger å ha et mindre kirurgisk inngrep bør sjekke med helsevesenet anlegget og være klar over retningslinjer og prosedyrer. Ofte er pasienten planlagt eller anbefales å komme tidlig for prosedyrer, er pasienten rapporterer direkte til kirurgisk enhet, og nødvendig for å møte alle forsikring co-betaler og egenandeler før prosedyren.