Hvordan snakke med en gynekolog Online

December 27

Å snakke med en gynekolog på nettet kan gjøres. Du bør imidlertid være klar over at i utgangspunktet hva du gjør er å stille et spesifikt spørsmål og få en mening, ikke en medisinsk diagnose.

Bruksanvisning

Hvordan snakke med en gynekolog Online

1 Gå på nettet, søk etter online gynekolog tjenester. Skriv ned flere web-adresser, og nummerere dem i den rekkefølgen du vil få tilgang til dem.

2 Sammenlign flere av dem før du gjør en innledende valg.

3 Når du har gjort ditt første valg, skrive ned spesifikt spørsmål du har. Gå videre og skrive det ut akkurat som du ønsker å sette den. (Se tips for mer informasjon.)

4 Åpne FØRSTE nettstedet du har valgt, og skriv inn spørsmålet i den aktuelle plassen akkurat slik du har skrevet det. (Se tips for mer informasjon.)

5 Hvis du skal kommunisere via telefon, skrive ned navnet og telefonnummeret til gynekologen vil du bli kontaktet.

6 Informer familie (særlig barn) som du er i ferd med å gjøre en svært viktig telefonsamtale og kan ikke avbrytes med mindre det er en dire krise.

7 Når du har fått svaret, enten skrive det ut, eller gjøre notater som er komplett nok og leselig nok slik at du kan gå tilbake senere og vurdere dem. Hvis du gjør notater, type eller omskrive dem så snart som mulig, slik at de vil være klar, og du vil ikke glemme noe.

8 Når du har fått det første svaret, gå videre og sende det samme spørsmålet (oppgitt på nøyaktig samme måte) til noen flere nettsteder eller gjøre noen flere telefonsamtaler. Spill den informasjonen du får fra disse henvendelser, og sammenligne dem med det første svaret.

Hint

  • Du ønsker å være i stand til å kommunisere spørsmålet ditt ordrett til legen. Så hvis spørsmålet ditt er: "Hva er symptomene på en gjær infeksjon?", Bør du skrive det, ikke "gjær infeksjon? Symptomer? "Eller andre kryptiske notater.
  • Når du skriver spørsmålet inn på nettstedet, ikke bruk "tekst" språk (for eksempel "4" for ordet "for", RU for "er du", eller andre forkortelser eller snarveier). Du ønsker legens svar for å være klare og grammatisk korrekt, så spørsmålet ditt bør være, også.
  • Hvis du kommuniserer på telefon, kan du prøve å ha så rolig miljø som mulig når du snakker med legen, både når du gjør den første samtalen og når samtalen er returnert (hvis du ikke er umiddelbart koblet til.) På denne måten vil du gjøre mesteparten av tiden, og legens tid.
  • Skriv ned eller skrive ut navnet på alle du snakker med eller motta et svar fra, fra den første personen som svarer på telefonen eller svarer på din henvendelse til den personen du har snakket en gang du avslutter samtalen eller personen som du har mottatt den endelige svaret før de avslutter kommunikasjonen.
  • Hvis svarene er glaringly forskjellige, kan det være lurt å gjøre noen flere samtaler eller henvendelser. Hvis de er ganske mye det samme, så bare velge en som svarte på spørsmålet ditt best.
  • Anerkjente online gynekologer VIL IKKE foreskrive medisiner enten over datamaskinen eller over telefon. Dette er ikke en etisk ting å gjøre, og noen on-line gynekolog villig til å gjøre som ikke bør konsulteres. (Og jeg er ikke så sikker på at jeg ville sette mye på lager i hans eller hennes råd eller informasjon, heller.)
  • Du vil ikke motta en diagnose. Du vil motta gynekolog MENING, samt forslag på hvilken behandling du bør eller kan få for tilstanden, eller hvilke tester du kan eller bør kreve å få kjøre for å bekrefte eller utelukke en bestemt tilstand.
  • Ikke på noe tidspunkt bør en online gynekolog tjenesten skal brukes. Med mindre du vet noe alle andre ikke, det er for øyeblikket ikke mulig for en on-line gynekolog for å utføre en celleprøve eller annen gynekologisk prosedyre. Du må gå inn i en "murstein og mørtel" legekontor for å ha det gjort.