Hva som forårsaker en Blokkert Tear Duct i en voksen?

November 30

Hva om du hadde ingen tårer å felle i et bryllup? Hva om du bare føltes som en god gråte, men du kan ikke gråte? Svaret på disse spørsmålene bare kan være en blokkert rive duct. Barn blir oftest rammet av denne sykdommen, og heldigvis det klarner ofte opp som de forfaller. Men voksne som har blokkert tårekanalene trenger for å finne årsaken og søker behandling raskt.

Hvorfor vi Cry

Vi gråter for mange annen grunn. Vi gråter når vi er såret, når vi er triste, når vi er glade og noen ganger er vi bare gråter uten grunn. Uansett årsak, tårer har en funksjon. Tears smøre øyeeplet og øyelokket. De forhindrer dehydrering i øynene. Tears frakk og berolige øyne.

Tears avlaste Stress

Gråter produserer tårer og tårer og en god gråte avlaste stress. Tårer faktisk fjerne kjemikalier som bygges opp i kroppen i tider med stress. En blokkert rive duct vil føre til tårene til å sikkerhetskopiere og akkumulere. Tårer er normalt dreneres inn i nesen, da blokkert, de overflow på kinnene.

symptomer

Den vanligste og vanlig symptom på en blokkert rive duct økes rive. Tårene vil renne og flyte på ansiktet og nedover kinnene. En blokkert rive duct kan bli funnet i en standard synsundersøkelse. Noen ganger kan en spesiell X-ray vil bli gjort for å undersøke kanalen.

årsaker

Hos voksne kan en blokkert rive duct være forårsaket av en infeksjon, etter en skade eller rundt øyet eller ved en svulst. Nasal infeksjoner og konjunktivitt, også kjent som rosa øye, kan skade rive duct. Enhver skade på øyet kan også føre til blokkering. Siden en svulst er en mulig årsak, er medisinsk behandling alltid anbefales.

Komplikasjoner og behandlinger

En blokkert rive duct kan øke risikoen for øyeinfeksjoner. Hos voksne er tårekanalen kan gjenåpne ved behandling av årsak (infeksjon, skade, tumor). Ofte masserer sac rundt øyet kan fungere. En gang operasjonen er nødvendig.

Faktum

En person som roper "krokodille tårer" gråter tårer ut av uærlighet eller som er ment å samle sympati. Krokodiller gjøre gråt og når de har vært ute av vann over lengre tid. Øynene deres begynner å tørke ut og tårer vil fra i sine kanaler.