Krystaller for Digestive Healing

March 25

Holistisk og alternative legemidler har eksistert siden oldtiden, og har opplevd en økning i popularitet de siste årene. En populær område av studien er krystall healing. I utgangspunktet fokuserer healeren sin energi gjennom en krystall som forsterker og dirigerer den hensikt å helbrede. Denne typen av healing tar mye trening og fokus, og kan brukes til å helbrede alt fra migrene til fordøyelsesbesvær. Bruk riktige teknikker og materialer, og du også kan øve krystall healing.

Velg riktige steinene

Velg riktig type krystall for jobben. Enkelte steiner behandle visse problemer bedre, og noen er mer nyttig for visse teknikker. For eksempel, hvis du ønsker å legge en stein på magen for å lette kramper eller kvalme, trenger du ikke ønsker å bruke en som veier fem pounds. Men du også ønsker ikke å bruke en så liten at den lett kan gå seg vill. Flatere steiner vil bosette seg på kroppen bedre, mens avrundede steiner er ofte bedre for å ta tak under meditasjon.

Å behandle fordøyelsesproblemer, som for eksempel urolig mage, halsbrann og diaré, enkelte gule steiner, spesielt svovelkis, kan være svært gunstig. Ifølge holistisk helseressurser, er gul knyttet til chakra i solar plexus, like over magen; chakraene er punkter i kroppen som sirkulerer energi. Blokkerte chakra kan være en årsak til sykdom, så bruker steiner som er knyttet til solar plexus chakra kan få energien flyter fritt og lindre nød. Svovelkis, også kjent som fool gull, er svært nyttig i å eliminere stress og bosetting fordøyelsesproblemer.

Stones trenger ikke å matche chakra å være nyttig, men. For eksempel, månestein, som er en melkehvit farge, er en av de beste steinene for å balansere energiene gjennom alle chakraene, fremme generell helse. Moonstone fjerner spenninger og stress, som ofte bidrar til å lindre fordøyelsesbesvær, halsbrann eller kvalme.

Hvordan bruke krystaller

Krystaller må renses før alle forsøk på å helbrede fordøyelsesproblemer. Under helbredelsesprosessen, kan den krystall absorberer noe av den negative energien av sykdommen; de vil også holde på den siste hensikt som de ble brukt. Du må fjerne negativ energi og tidligere programmering for riktig bruk. Noen metoder for rensing kan ta noen timer, så det kan være lurt å vurdere rensing dem etter bruk, i stedet for når du er klar til å bruke dem igjen.

Rensing kan gjøres på en rekke måter. Skylling steinene i kaldt, rennende vann og la dem i solen for å tørke i noen timer kan fjerne negative følelser. Bury dine krystaller i en container full av havsalt i 24 timer; saltet vil absorbere negativitet. Noen utøvere bruker røyken fra røkelse eller smudge å rense sine krystaller, mens atter andre bruke enkle hensikt; holde steinen i hendene og blåse, forestille pusten rydde bort alle negative følelser og tidligere programmering.

Når de er rene, for å programmere steiner helbrede fordøyelsesproblemer. Hold steiner i hendene og fokus på hensikt å helbrede og å rense systemet. Sier bønner og instilling steinen med positive følelser som kjærlighet kan hjelpe med programmering.

Når krystallene er programmert, er de klare for bruk. Plasser dem på de berørte deler av kroppen din, eller på chakra punkter, for å regulere energiflyten og lindre fordøyelses sykdom. Du kan også holde steinene og flytte dem over områder av kroppen din for å øke energiflyten og presse ut sykdom.