Sort Seed Oil Fordeler

September 27

Svart frø olje er en multivitamin med en rekke næringsstoffer. Den inneholder vitamin A, B, B2, C og niacin. Andre fordelaktige komponenter for menneskers helse er jern, sink, kalsium, kalium, magnesium, selen, linolsyre og oljesyre. Brutt ned i sine bestanddeler næringsstoffer, inneholder sort frø olje omtrent 20 prosent protein, 40 prosent karbohydrater og 35 prosent flerumettede fettsyrer. Det er to viktige forbindelser som har blitt identifisert til å gi oljen sitt brede spekter av medisinske kjennetegn: nigellone og thymoquinone. Deres samlede tiltak hjelper ta opp ulike typer plager.

respiratoriske plager

Den nigellone i sort frø olje kan bidra til å åpne opp lunge luftveiene og gjør en person pust enklere. Oljen regnes derfor effektiv mot luftveisplager. Anbefalinger for bruk for å lindre slike typer sykdom er varierte og ta på både eksterne og interne former for søknaden. Mot hoste, astma og bronkitt, kan oljen bli gnidd på bryst og rygg og oppløst i kokende vann, slik at dampen kan inhaleres direkte eller forbrukes via en 1/2 ts. hver morgen. Det kan også brukes gjennom tre til fire medisin dråper som brukes direkte til nesegangene for å lindre lunger.

allergi

Antihistaminer hjelp i lindrende allergiske reaksjoner, og nigellone i sort frø olje har denne egenskapen. Faktisk talsmenn for olje foreslår at det som et sunnere og tryggere alternativ til vestlig medisin som gjør bruk av kortison. Tradisjonell litteratur om svart frø olje instruerer at en person med allergi bør ta en halv teskje to ganger daglig når symptomene vises.

kramper

En annen gunstig egenskap nigellone er at det er anti-krampaktig. Muskelkramper og kramper kan lindres eller forhindres ved påføring av svart frø olje. Den vanligste metoden for å bruke oljen til slike plager er gjennom massasje, direkte brukes på det berørte området. Oljen absorberes lett gjennom huden og gir hurtig lindring. Forslag til frekvens er en gang om morgenen og en gang om kvelden før du sovner. For å gjengi et generelt beroligende effekt på kroppen, kan en teskje av oljen blandes inn med en kopp kamille te, som er en urt som er kjent for sin dempende effekt som kan drakk på slutten av dagen.

Feber og Pain

Thymoquinone, den andre essensielle forbindelsen i sort frø olje, har smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaper. Den feber, smerter og infeksjoner som kommer med forkjølelse kan bli avløst av et moderat inntak av svart frø olje. Anvendelsen i slike tilfeller er lik de som brukes i behandlingen av respiratoriske sykdommer. Forbruket vil vanligvis indusere svette for å bidra til å senke feber. Den smertestillende og anti-inflammatorisk karakteristisk for olje kan også avhjelpe forskjellige typer av smerte. De som er forårsaket av revmatisme for eksempel er lettet gjennom masserer olje på det berørte området. Til og med tannpine kan behandles ved gargline en teskje av oljen blandet med litt varmt vann.

rensing

Thymoquinone er også en antioksidant, og slike stoffer hjelpe skylle ut giftstoffer som bygges opp i kroppen. Dette og den betydelige mengde av flerumettede fettsyrer som inneholdes i oljen kan bidra til å oppnå en generell sunn tilstand. Flerumettede fettsyrer som er forbundet med godt kolesterol; ha mer av dette forbedrer blodsirkulasjonen. Svart kjerneolje er kjent for å avhjelpe hypertensjon og andre hjerteproblemer.