Definisjonen av råolje fiber i mat

April 6

Definisjonen av råolje fiber i mat


Ofte er det mye forvirring om forskjellen mellom kostfiber (løselig fiber) og fiber, eller det som nå omtales som uløselig fiber. Mest urene fiber inneholder en syvende til halvparten kostfiber.

Komponenter av råolje fiber

Råfiber bestemmes ved laboratorieanalyse, og er i hovedsak består av lignin, som finnes i vev av planter og cellulose --- utgangspunktet en plante skjelett.

Laboratorieanalyse av rå Fiber

I enkel forklaring analyse av fiber i laboratoriet omfatter ovnen tørking av fibrene som skal analyseres, etter å utsette den for en serie av svovelsyre og natriumhydroksyd-løsninger. Det som er igjen er fiber: en blanding av uløselig fiber som ikke har noen næringsverdi.

Trenger vi fiber?

Uløselig eller råolje fiber er utvist av kroppen og hjelpemidler i å opprettholde vanlige intestinal peristaltikk (tarm) bevegelser. Kort sagt, de fleste trenger litt fiber i kosten.

Kilder til Crude Fiber

Gode ​​kilder til fiber, eller uløselig fiber, er: grønnsaker som bladgrønnsaker, hele korn som hel hvete og rug, og bønner som nyre bønner og svarte bønner.

Irritabel tarm-syndrom

Mens de fleste leger og ernæringsfysiologer anbefaler å spise en diett som er høy i både løselig og uløselig fiber, mange foreslår at de som lider av irritabel tarm-syndrom ikke spise uløselig fiber på tom mage.