Urter å stoppe sukker cravings

July 12

Urter å stoppe sukker cravings


Å spise for mye sukker kan raskt føre til vektøkning. Motsatt, kutte sukker ut av kostholdet ditt kan føre til dramatiske vekttap, sammen med en rekke andre helsefordeler. Sukker for mange kan være svært vanedannende, og fjerning fra dine matvaner kan være en gradvis prosess. En rekke kosttilskudd og urter er tilgjengelig for å lette sukker cravings og gjøre slanking enklere.

Gymnema Sylvestre

Gymnema har blitt brukt i ayurvedisk medisin i tusenvis av år. Det har også blitt brukt mye av naturopaths for en rekke av insulin følsomhet. Ifølge Nora Gedgaudas, en fremstående ernæringsterapeut og forfatter av "Primal Body, Primal sinn," inkludering av Gymnema Sylvestre i de tidlige stadiene av å eliminere sukker og karbohydrater kan være svært gunstig.

Gymnema leveres i en rekke forskjellige former: kapletter, væske og som en urt, og den anbefalte dosering varierer. Gedgaudas anbefaler tygge tablettene, eller bruke væsken slik som å få urt direkte på tungen. Dette vil hemme din evne til å smake eller nyt sukker.

Grønn te

Grønn te har en rekke helsemessige fordeler. I henhold til Medical Center ved University of Maryland, kan det være nyttig i forebygging av mange kreftformer, og hjelper til med kolesterol, diabetes og mange andre sykdommer.

Ifølge Michael Cutler, MD, hjelper grønn te med weoght tap for en rekke årsaker. Det øker forbrenningen og reduserer generelt alt matinntak - inkludert sukker. I tillegg er det nyttig å lindre sukker cravings fordi det øker insulin aktivitet.

Grønn te kan selvfølgelig inntas som te, eller et supplement som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker og andre velværesentre.

Stevia

Stevia er en urt som har vært brukt som et søtningsmiddel i tusenvis av år. Stevia har sin opprinnelse i Sør-Amerika og er laget av en plante som er vesentlig søtere enn sukker. Det er et kalorifritt søtningsmiddel, fordi den urt ikke kan fordøyes av kroppen, og så passerer gjennom systemet uten å påvirke glukosenivåer i blodet. For de som er forsiktig med glykemisk belastning har supplemet en glykemisk indeks på null.

Stevia har blitt en populær urt i Amerika og er nå allment tilgjengelig. Den er tilgjengelig i flytende eller pulver former og kan brukes som et supplement for sukker i oppskrifter, kaffe og te. Den etterlater seg er også noen ganger tilgjengelig i spesial og helsekostbutikker.