Arginin bivirkninger

November 28

Arginin er en aminosyre i kroppen som spiller en rolle i celle-deling, ved fjerning av ammoniakk fra kroppen, og i økning av veksthormoner. Arginin stimulerer også virkningen av nitrogenoksid. Nitrogenoksid slapper blodårene, noe som forbedrer blodsirkulasjonen, støtter hjerte helse og reduserer kolesterol. Når nivået av arginin er lav, kan et supplement være nødvendig.

Funksjon

Arginin er en aminosyre som er lett tilgjengelig fra matvarer som peanøtter, valnøtter, solsikkefrø, rosiner, mais, meieriprodukter og kylling. Arginin anvendes som et veksthormon, en behandling av erektil dysfunksjon, og for å styrke og toning av musklene. Det er også brukt til å forbedre kardiovaskulære tilstander så som kongestiv hjertesvikt og slag. Arginin er tilgjengelig i tabletter, kapsler eller intravenøs former.

Bivirkninger

Arginin bivirkninger er hodepine, kvalme og oppkast, magekramper og diaré. Astma lider kan oppleve at symptomene blir verre når du tar Arginin. Kontakt legen din om råd dersom noen av disse symptomene oppstår.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger kan omfatte lavt blodtrykk og ubalanse i de elektrolytter, slik som høy kalium, høyt blodurea, høy klorid, og lave natrium og fosfat. I tillegg kan det være ryggsmerter, nummenhet og RLS (bena føles ubehagelig, nervøs og smertefullt). Oppsøk lege hvis du opplever noen av disse symptomene.

Andre bivirkninger

Hvis du tar en blod tynnere eller har en blødersykdom, konsultere legen din før du tar Arginin som kan ha økt risiko for blødning. Diabetikere som tar Arginin må overvåke deres blod sukker nivåer tett fordi Arginin kan øke blodsukkernivået. Det kan også øke produksjonen av magesyre, noe som resulterer i økt symptomer på halsbrann og magesår.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon kan en alvorlig medisinsk nødstilfelle. Symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer utslett eller elveblest med kløe. Andre symptomer er hevelse i ansikt, munn, tunge eller hals ledsaget av pustevansker. Søke øyeblikkelig hjelp hvis du opplever noen av disse symptomene.

Advarsel

Diskuter din medisinske historie med legen din, inkludert alle medisiner, urteprodukter, eller over-the-counter narkotika du tar. Arginin er kontraindisert hos personer med tidligere nyresykdom, hjerteinfarkt, genital herpes, eller kvinner som er gravide eller ammer.