Hva er en Hydrocollator?

August 24

Ikke bare fysioterapeuter bruke hendene og andre gjenstander som medisin baller på pasienter under behandling, men de bruker også mekaniske gjenstander også. En Hydrocollator oppvarming enhet brukes til å varme opp "hot pakker" som kan brukes som varmeputer på pasienter med atletisk skader i ledd og muskler. Enheten er ganske nyttig, men bør håndteres med forsiktighet for å hindre at farlige situasjoner oppstår.

Hydrocollator

Den Hydrocollator er definert som en væskeoppvarmingsinnretning som brukes i fysioterapi klinikker for å oppvarme og lagre varme pakninger for terapeutiske anvendelser. Disse oppvarming enhetene er av rustfritt stål og har en konstant tilførsel av temperatur konsistent pakker.

Packs

Pakkene er kun ment å være oppvarmet i en Hydrocollator. Hvis de blir oppvarmet i en hvilken som helst annen enhet, for eksempel en mikrobølgeovn eller en ovn, de kunne bli ødelagt og potensielt kan briste. Den pakken er utformet for å bli oppvarmet i den Hydrocollator og deretter ganske enkelt plassert på pasienter ønskede kroppsdelen som trenger oppmerksomhet (f.eks rygg eller nakke).

Advarsel

Mens Hydrocollator er svært nyttig og fordelaktig til terapi bruker, kan det være farlig for brukerne hvis det ikke behandles riktig. Så snart noen av de varme pakker avsløre tegn på slitasje, ødelegge dem og erstatte dem umiddelbart. Trekk alltid ut, tømme vann fra tanken og rense det og fjerne pakker når enheten ikke er i bruk. Ikke prøv å flytte Hydrocollator når den er fylt med vann. Dette kan føre til at den velter og at brukerne blir brent av vannet.

Egenskaper

Hydrocollators har en nedsenking typen varmeelement og en hydraulisk kapillær typen termostat som virker til å opprettholde pakker 'temperatur i vannet. Tanken er stort nok til å lagre et mangfold av pakker som er klare til å brukes så lenge enheten er på og fungerer på riktig måte. Siden vann er stadig tapt mens apparatet er i drift (på grunn av fordampning), er det viktig at vann tilsettes daglig til tanken.

Hensyn for rengjøring

Betrakt rengjøring av innsiden av enheten annenhver uke. Du kan bruke en lav slip bad renere å gjøre det. Sjekk alltid å sørge for at det er enten ingen eller en lav mengde klorinnhold i renere ved rengjøring. Skyll vekk eventuelle rester som er igjen stående og vurdere å bruke vann og eddik å oppløse bort innskudd.