Naturlig rettsmidler for hodebunnen psoriasis

September 17

I beste fall er hodebunn psoriasis kløende og frembringer et par flak. På sitt verste, kan den produsere smertefullt, oser og selv blødninger skalaer som kalles plakk. I likhet med andre former for psoriasis, kan hodebunnen psoriasis knyttes til sykdommer eller angrep immune og kan forverres av stress eller hormoner. Tilstanden er vanligvis arvelig. Leger kan foreskrive en steroid salve eller lotion. Imidlertid kan noen naturlig rettsmidler kan hjelpe lindre symptomene.

Sjampo

Ved hjelp av en kulltjære sjampo bidrar til å fjerne fortykket skjell fra det berørte hodebunnen området. Sjampo laget for å behandle hodebunnen psoriasis er en god oppfølging. Hvis du ikke kan finne noen av de som ikke er reseptbelagte, prøv en god sulfat-fri shampoo, helst en med jojoba oljer eller hvetekim. Disse sjampo vil fukte hodebunnen og hjelpe det komme til en sunn tilstand. Shampoo daglig. Unngå å bruke parfymerte hårprodukter, elg eller hårspray, da disse vil vanligvis forverre symptomene.

Urtepreparater

Med urter og eteriske oljer, lage en beroligende hår skylling. Kamille te, når det er avkjølt, gjør en beroligende skylling. Vær advart, men hvis håret ditt er lys blondt, selv en te så mild som kamille kan ha en svak farging effekt. Andre gode eteriske oljer som kan gnis inn i hodebunnen direkte omfatter: neem olje, eucalyptus olje og lavendel. Neem olje beroliger hodebunnen ved å stoppe kløe. Lavendel, også har noen anti-klø egenskaper, samtidig som en beroligende middel. Dessuten stimulerer lavendel ny cellevekst å fremme helbredelse. Også prøve Tamanu olje for problemområder. Disse essensielle oljene kan blandes med vann og spritzed på hodebunnen. Et annet beroligende middel er å lage et omslag fra løvetann, gul dock og Chaparral.

Andre rettsmidler

UVB-lys er noen ganger brukt til å behandle psoriasis. Hvis du har tilgang til en UVB lampe, må du lese og følge alle instruksjonene for lang tid til å utsette huden din. Sea salt vann kan bidra til å helbrede psoriasis. Enten suge i et kar med havsalt vann (bruk unscented sjøsalter) med hodet vippet tilbake i vannet, eller bland sjøsalter i en bolle og gjelder for de berørte områdene med en bomullsdott, holder det på i flere minutter om tid, å gjenta prosessen flere ganger om dagen. Noen psoriasis lider har funnet lindring med akupunktur. Andre har funnet homøopatiske midler for å hjelpe. Native Rettsmidler tilbyr et homøopatisk-urtemedisin som heter Skin Dr. for behandling av hudsykdommer, inkludert psoriasis. Hvis du er interessert i en homeopatisk oppløsning, det beste kurset er å se en homøopatisk lege for en bestemt middel som homeopati er primært gjort på en hel-pasientbehandling basis.