Slik holder du Throat Clear

September 10

Slik holder du Throat Clear


Det skrapete, irriterende følelse i halsen er en opphopning av slim, noe som kan påvirke din evne til å snakke og puste hvis venstre ubehandlet. Årsaken til hals problemer varierer fra allergier, røyking og et kaldt til de mer alvorlige helsemessige bekymringer av bihulebetennelse, influensa og strep hals. Kroppen krever kontinuerlige mengder væske for å holde deg hydrert og holde stemmebåndene klar av slim, og drar nytte av varm væske for å løsne opp buildup. I tillegg til lindrende hals behandlinger, det også anbefales å unngå aktiviteter som kan svekke hals og forverre irritasjon.

Bruksanvisning

1 Drikk varme, koffein-fri urte te flere ganger i løpet av dagen for å hindre tørrhet som irriterer halsen. Legg 1-2 ss. honning til te, som honning har beroligende egenskaper ved belegg på halsen.

2 Drikk 8 oz. vann hver to til tre timer for å holde seg hydrert. Å drikke vann hele dagen holder halsen smurt, og reduserer sannsynligheten for slim fra hviler på stemmebåndene. Legg en skive sitron, lime eller agurk til vann mugge hvis du ikke liker smaken av vanlig vann fra springen.

3 Unngå koffeinholdige drikker. Koffeinholdige drikker, inkludert brus, svart te og kaffe er vanndrivende som gir lite fuktighet og øker urinering. Den sure kvaliteten på kaffe og brus kan irritere halsen, og bør unngås for å redusere belastningen på stemmebåndene.

4 Bruk en luftfukter. Varm og kald-tåke luftfuktere forbedre nivået av fuktighet i luften, og hindrer at slimhinnene tørker ut og blir irritert. Vask ut luftfukter reservoar med varmt vann hver dag for å hindre bakterier i å vokse, noe som kan påvirke allergier og forverre hals symptomer.

5 Unngå røyking. Røyking reduserer luftrøret evne til å utvise fremmedlegemer fra slim, og fører til en rallende hoste kjent som røykhoste. Cilia, små hair fibrene i luftrøret, begynner å gro når du avstå fra å røyke, og forbedrer fjerning av fremmedlegemer fra halsen din.

6. Bruk en luftrenser i hjemmet ditt. Luftrensere rense luften for allergener som har en tendens til å irritere dine allergi. Skift luftrenser filter månedlig for å sikre at den fortsetter å rense luften i stedet for å omfordele allergener.