Barley Grønn Informasjon

October 6

Barley Green er en pulverisert supplement drikk laget av tørkede bygg gress skudd. De unge grønne skyter blader av gryn er makt fullpakket med vitaminer og næringsstoffer som er lett absorberes av kroppen.

Proteiner og aminosyrer

Barley Green er en potent kilde til lett absorberes polypeptide tråder av protein sammen med 18 aminosyrer. Disse proteiner og aminosyrer som arbeider sammen for å reparere og bygge nye cellestrukturer i kroppen.

Enzymer og Antioksidanter

Barley Grønn er spekket med viktige enzymer og frie radikaler kjemper antioksidanter. Enzymene er i stand til å starte mange viktige kroppsfunksjoner, inkludert generering av energi, og antioksidanter nøytralisere mange av de negative effekter av avfallsprodukter som genereres av disse funksjonene.

Vitaminer og mineraler

Svært høye nivåer av vitaminer og mineraler er til stede i Barley grønt pulver. Store mengder av magnesium, kalsium, kalium, fosfor, kobber, jern, sink, beta-karoten, B1, B2, B6, C, pantothentic og folsyre er tilstede på volumbasis.

klorofyll

Den klorofyll fra unge bygg skuddene gir Barley Grønn en rekke positive egenskaper som støtter systemer i kroppen. Klorofyll er kjent for å være et anti-mikrobielt middel og hjelpemidler i fordøyelsessystemet, sirkulasjons, avgiftning og immunforsvaret.

Fun Fact

Barley Grønn juice kan bare være et sunnere alternativ enn appelsinjuice eller melk for morgen drikke. Den grønne juice inneholder elleve ganger kalsium i melk og syv ganger vitamin C av appelsinjuice.