Chelation Brukes i autisme

May 13

Noen teori at autisme er knyttet til et tidligere brukt vaksine konserveringsmiddel, thimerosal, som inneholder kvikksølv. Chelaterende behandling er markedsført som en mulig måte for å fjerne noe av dette kvikksølv som fortsatt forblir i kroppen, og således herde autisme.

Identifikasjon

Standard chelation terapi innebærer å gi visse medikamenter intravenøst. Disse stoffene, som kalles chelateringsmidler, binder seg med tungmetaller i kroppen, og deretter kan elimineres ved urinering. The Autism Research Institute sier mest autistiske barn som gjennomgår chelation får medisinen oralt eller ved gel gjennom huden.

betraktninger

Fordi chelation terapi er forbundet med alvorlige bivirkninger, inkludert lever- og nyreskader, har den amerikanske Food and Drug Administration godkjent chelation bare for tilfeller av akutt heavy-metal forgiftning.

Expert Insight

Ifølge Dr. Jay L. Hoecker av Mayo Clinic, har ingen vitenskapelige bevis vist en sammenheng mellom autisme og kvikksølv eksponering, eller at chelation terapi er effektiv i behandling av autisme.

Mangel på bevis

The National Institute of Mental Health gang planlagt en studie om chelation terapi og autistiske barn, men avlyste den i 2008 etter å finne noen sterke bevis for terapi effektivitet, spesielt når de vurderer risikoen.

Advarsel

Det har vært en rapport av en autistisk barn dør i løpet av chelation terapi, i Pennsylvania i 2005. Legen var å gi et medikament som vanligvis brukes til å behandle blyforgiftning i stedet for kvikksølvforgiftning, imidlertid, og forutsatt at det ved IV fremfor muntlig eller gjennom huden ifølge en artikkel i den 26 august 2005, utgaven av "Pittsburgh Tribune-Review."

NCAHF plassering

The National Council Against Health Fraud sier at chelation terapi utført på autistiske barn bør vurderes barnemishandling.