Hvordan øke det daglige kaloriinntaket Fra 1200 til 1400

August 23

Hvordan øke det daglige kaloriinntaket Fra 1200 til 1400


De fleste Kosten er vant til å spise mindre for å gå ned i vekt, men noen ganger trenger du å legge til kalorier for å se skalaen endringen. Spiser for lite - noe mindre enn 1200 kalorier om dagen - sender kroppen inn i "sult-modus", ifølge University of California Riverside. For å takle, bremser kroppen sin stoffskiftet ned for å spare energi. Øke inntaket med 200 kalorier om dagen kan snu denne trenden, men søke profesjonell råd før du gjør det. Bestemme ditt daglige kaloriinntak krever nøye vurdering av din vekt-tap mål, nåværende vekt, høyde, kjønn, alder og aktivitetsnivå.

Bruksanvisning

1 Ha en matbit. Å spise hver tredje til fjerde time vil øke og nivå stoffskiftet, råder University of California Riverside. Snacking gir den energien du trenger for å komme gjennom dagen og kan forebygge overspising ved måltider. Spis en sunn, 100-kalori snack, for eksempel frukt, yoghurt, hele korn kjeks eller streng ost, to ganger om dagen. Hold deg til en porsjon slik at du ikke overskrider kalori mål.

2 Ta en drink. Hvis du ikke har tid til snacks, ned en kald drikke i stedet. Skummet melk har omtrent 90 kalorier per 1 kopp servering og er en god kilde til kalsium, et mineral avgjørende for bein og tann helse. Et annet alternativ er 100 prosent grønnsaksjuice, som har ca 100 kalorier per to-cup servering. Vegetabilsk juice er en god kilde til næringsstoffer, inkludert vitamin A og C.

3 Spis litt mer. En annen servering av alt vil trolig overstige 200 kalorier, men du kan øse litt ekstra på tallerkenen din til måltidene. For eksempel blande en ekstra egg og en spiseskje med revet ost i morgen omelett og legg en skive fettfattig ost til lunsj sandwich.

4 Unn deg en sunn dessert. Øk kaloriinntaket samtidig tilfredsstille din søt tann. Toppen en kopp skiver jordbær med 4 unser vanlig gresk yoghurt og en spiseskje med semisweet sjokolade chips for en 200-kalori, dekadent godbit som er lastet med vitaminer, mineraler, proteiner og antioksidanter.

5 Spre det videre. En spiseskje peanøttsmør, 3 ss guacamole eller en kvart kopp hummus er alle friske, 100-kalori elementer du kan legge til måltider og snacks. Smør et eple med peanøttsmør eller dip hel-hvete pita brød i hummus.

Hint

  • Invester i gode kvalitet plast beholdere og lukkbare poser å pakke snacks.
  • Bruk en food skala og måle kopper og skjeer til å overvåke dine porsjoner og kaloriinntaket.
  • Rådfør deg med lege før du endrer din diett.
  • God ernæring er viktigere enn kalori telling. Spis et kosthold rikt på frukt, grønnsaker, hele korn, protein, meieriprodukter og sunt fett.