Ernæring for å regenerere leveren

March 17

Ernæring for å regenerere leveren


Fatty, sukkerholdige og overprocessed matvarer tette opp leveren og hindre den i å fungere effektivt. På den annen side, matvarer nedenfor viser ekte kjærlighet til leveren ved å holde den i toppform og fullt ut i stand til å regenerere seg selv.

grønt

Foods sprengning med klorofyll og magnesium som spinat og brokkoli, pluss bitter greener inkludert grønnkål, arugula og løvetann er top-notch leverrensemidler.

frukt

Epler, bær og sitroner inneholder d-glucaric syre og andre fytokjemikalier som renser leveren fet oppbygging. Start dagen ved nipper saften av en halv sitron presset i en kopp rykende varm, filtrert vann.

probiotika

Yoghurt og kefir er fulle av levende vennlige bakterier som befolker tarmkanalen og pumpe opp immunforsvaret. Denne handlingen frigjør leveren til å bruke sine butikker av glutation for ombygging, i stedet for bekjempelse av frie radikaler.

Svovel og Allium-rik mat

Løk, hvitløk, vårløk, purre og gressløk alle stimulerer produksjonen av glutation, leverens drivkraft antioksidant. Glutation bidrar til å eliminere giftstoffer og kreftfremkallende, noe som gjør denne "velduftende" matvaregruppe blant de beste for kreftforebygging.

Liver Ombygging Cocktail

I sin bok "The Fat Flush Plan," ernæringsfysiolog Ann Louise gittleman serverer en cocktail for leveren ved å kombinere 4 unser usøtet tranebærjuice med 28 unser rent vann for å lage en liter. Drikk 8 unser tranebær vann to ganger om dagen, og rør inn en spiseskje av bakken flaxseeds hver gang. Drikk med sugerør.