Gode ​​Foods for en frokost med Lap Band

November 6

Gode ​​Foods for en frokost med Lap Band


Lap Band er en enhet som brukes for å redusere mage kapasitet hos alvorlig overvektige mennesker. Hvis du har en Lap Band, har du også spesielle behov som i betydelig grad kan begrense ditt valg av mat til frokost. Det er viktig at du får tilstrekkelig næring fra den lille mengden av mat som du kan spise med en Lap Band. Unngå fibrøs mat, som kan tette den lille åpningen mellom Lap Band og mage, og være forsiktig med flytende kalorier, som passerer gjennom systemet lett, forlater du følelsen misfornøyd.

egg

Egg er høy i både protein og næringsstoffer, og et ekstra stort egg inneholder bare 80 kalorier. Hardt egg kan være forberedt på forhånd, og er ekstremt portabel, noe som gjør dem til et godt valg for en rask, enkel frokost. Du kan også drive ulovlig jakt, krafse eller steke egg i en liten mengde smør. Prøv å legge en liten mengde revet ost til en eggerøre for smaken, pluss ekstra protein og kalsium. Du kan også fylle et stykke toast eller en engelsk muffin med et egg til å gjøre en frokost sandwich.

Kornblanding og Toast

Sugar-free kald frokostblanding med melk er en tradisjonell frokost alternativ, som er toast med en liten mengde smør eller sukkerfri gelé. Prøv topping noen vanlig eller frukt yoghurt med frokostblanding til en crunchy, kalsium rik frokost. Les pakken etiketter og unngå brød og korn som er høy i fiber.

Frukt

Frukt kan være en utmerket frokost valg, forutsatt at du fjerner de fibrøse deler, slik som skinn og frø. Prøv å legge frukt til frokostblanding, eller blande det med høy kalsium yoghurt. Unngå fruktjuicer, men som de kan være høy i sukker og kan fylle magen raskt, og hindrer deg fra å spise mer næringsrik fast føde.