Angst Coping Skills

June 6

Angst pasienter må stadig finne måter å håndtere sine symptomer. Triggere for angst svar eller angrep kan skje på nesten når som helst, så har mestring hendig kan bidra til å holde symptomene fra å bli overveldende. Å få god trening, endre tankemønstre og progressiv muskelavslapning er alle eksempler på god mestring for dem som lider av angst ..

selektiv Exercise

Selv om trening er bra for kroppen, det er også bra for sinnet. Med angst, noen former for trening er bedre enn andre, avhengig av dine spesifikke symptomer. En Arizona State University studie fant at aerob trening er den beste form for trening for å redusere angst symptomer. Angst pasienter med søvnløshet kan også sove bedre med regelmessig mosjon. For de som lider av panikkanfall eller har et generelt lavt treningsnivå, bør aerobic øvelser utføres i minst 10 uker for å vise fordeler. En 1994 studie av Landers & Petruzzello sier at de fleste fordelene oppstå når aerobic er utført i mer enn 15 uker.

Endre tankemønstre

Resonnement ut engstelige tanker er en annen coping ferdighet som angstpasienter kan øve for å lykkes. Siden mange angstfylte tanker er negative og automatisk, må pasienten først erkjenne de tanker som eksisterer, for eksempel "jeg vil unnlate min test i morgen." Pasienter da må møte følelser forbundet med tanker, for eksempel "jeg vil føle dum og fryktelig hvis jeg gjør." Ved å akseptere og ta opp de tanker, kan pasienter nå legge grunnen og en realistisk positiv spin til dem. For eksempel. "Jeg passerer klassen så langt, jeg studerer mye og har ikke sviktet en test ennå, og derfor vil jeg mest sannsynlig pass."

Progressiv muskelavslapning

Mange angstpasienter lider også av høy muskelspenninger, og legger til urolig søvn mønstre og noen ganger søvnløshet. Progressiv muskelavslapning er en god mestrings ferdighet for dette problemet. Det begynner med å komme inn i en avslappende setting for eksempel et mørkt rom med lite eller ingen støy forstyrrelser. Pasienter bør puste dypt, inn gjennom støy og ut munnen. Start progressive strekningen ved knuger nevene i 10 sekunder og deretter slappe av. Biceps bør være neste, etterfulgt av skuldrene og deretter brystet. Den klemme-og-slippe mønster bør fortsette nedover i beina til hele kroppens muskelgrupper har blitt påvirket.