Hva er den beste tannkrem å bruke?

April 6

Det er ingenting som sier at frisk følelse i munnen etter å pusse tennene. Med så mange tannkremer på markedet i dag, er det ikke alltid lett å finne den rette som vil levere den gode følelsen av munnen hver dag, noen ganger to ganger. Denne artikkelen vil bli viet til å finne ut nettopp det.

Historie

Tannkrem har eksistert siden 300 f.Kr.. Den ble først brukt i Kina og ble laget av fragmenterte bein, skjell, kull og smaksstoffer. På dette tidspunktet var det mer vanlig kjent som tannpulver eller tannpastaen. Som 1800-tallet rullet videre, fremskritt innen teknologi så kritt og selv såpe tilsatt ingredienser, gir det en velduftende lukt. Det har siden utviklet seg til hva det er i dag med tilsetningen av fluor, kalsium og natron tilsatt til blandingen.

Betydning

Tannkrem brukes til å rense munnen plakk bakterier som er etterlatt residualt fra maten som ble spist. Denne bakterien inneholder hundrevis av mikroorganismer som bryter ned emaljen på tennene og forårsaker dårlig ånde. Tannkrem inneholder slipemidler som hjelper skure vekk plakk fra tennene, fjerne flekker og polerer tennene alt på samme tid.

Egenskaper

Mange tannkremer har blitt godkjent av American Dental Association, eller ADA som det heter. En tannkrem som har blitt godkjent av det anses å være av topp kvalitet. For rask referanse, vil det være et lite symbol på røret med initialene ADA inni den.

typer

Ulike typer tannkrem har kommet på markedet, med nye dukker opp hver dag. Det finnes tannkremer med midler for tartar kontroll, hvithet og tannkjøtt overfølsomhet; røyker tannkrem og helt naturlig tannkrem er andre typer. Noen til og med kombinere disse ulike funksjoner.

Expert Insight

Det er noen mennesker som er imot å bruke fluor og andre kunstige ingredienser som mye hver dag tannkremer har. De tyr til alle naturlige versjoner som er laget av eteriske oljer, urter og ekstrakter. Et stort selskap som spesialiserer seg på dette er Jason. De har en tannkrem som heter Powersmile som er utestående. Deres hjemmeside er vedlagt nedenfor.