Hvordan jeg finne Vet rett person til å klage på en lege?

March 26

Hvordan jeg finne Vet rett person til å klage på en lege?


Leger er lisensiert av medisinske styrene i staten der de praktiserer, eller av en ikke-statlig styre i jurisdiksjoner som Washington, DC, og Puerto Rico. Du kan sende inn en klage om medisinske tjenester du har mottatt eller andre medisinske problemer med en lege på styret som lisensierer legen. Klageadgangen variere noe fra bord til bord, men vanligvis innebærer å fylle ut et skjema som sier nøyaktig klagen.

Bruksanvisning

1 Besøk Directory of Medical Boards på nettsiden til Federation of State Medical Boards, eller ring forbundets hovedkontor på 817-868-4000.

2 Klikk på linken til nettsiden til staten styret som lisensierer legen du ønsker å klage om.

I de fleste stater, er det en enkelt medisinsk bord, men noen stater har mer enn ett brett for ulike typer medisinsk praksis. For eksempel har Maine egne styrer for osteopater og for andre leger.

3 Bekreft legens liste. Medisinsk styrene har legen look-up kataloger, ofte kalt "finne en lege" eller et lignende navn. Søk etter legens navn for å bekrefte riktig stavemåte og adresse. Skriv ned legens lisensnummer som følger med den informasjonen som vises.

4 Følg klage. Styrets nettside vil ha en link til "Klager", "klage" eller en lignende tittel. Klikk på linken for å se detaljer om å sende inn en klage på en lege med styret i spørsmålet. Dette innebærer vanligvis å fylle ut et skjema og enten sende det på nettet eller skrive ut skjemaet og sende det til styrets faglige delen.

Hint

  • Medisinske utvalget nettsteder inneholder ofte informasjon om en lege disiplinære historie. Dersom styret du bruker tilbud for dette alternativet, kan den disiplinære posten være nyttig informasjon å ha når innlevering din egen klage.