Fysiske symptomer på ekstrem stress

July 20

Fysiske symptomer på ekstrem stress


Stress er en drapsmann. Når en person er under ekstreme og unrelenting stress for en lang tid, det tar sin fysiske og mentale toll på den enkelte. Fysiske symptomer dukker opp under når en person er, eller har vært, stresset utover hans evne til å håndtere.

Hva kan skje

Går gjennom noen form for traumer påvirker immunsystemet. Du kan oppleve at du får flere infeksjoner og at pre-eksisterende sykdommer eller helseproblemer er plutselig blitt verre. Hvis du ikke er coping med stress på en sunn måte, og er, faktisk, benektes det eller undertrykke det, kan dette føre til svekket immunforsvar, samt hjerte-problemer.

allostatisk Load

Aidpsychiatryonline.org forklarer at våre organer har muligheten til å oppnå stabilitet gjennom endring ved å omdirigere og bruke energi der det er behov for å gå når kroppen blir utfordret. Denne prosessen kalles allo- stase. Du kan imidlertid oppleve allostatisk overbelastning hvis du setter kroppen din under for mye stress for lenge. Organene mister sin elastisitet; det er da en person blir utsatt for alvorlige sykdommer som følge av å bli altfor stresset for lenge.

Upsetting Din kroppens balanse

Stress forstyrrer kroppens balanse. Det kan føre til at noen mennesker til å miste store mengder vekt, mens andre pakke på pounds. Fordøyelseskanalen kan bli stresset, noe som resulterer i magesmerter, forstoppelse eller omvendt, diaré. Når du er stresset du skiller ut store mengder kortisol, et steroid hormon. Hvis dette fortsetter og fortsetter kan du ende opp med binyretretthet.

kortisol

Binyrene utsondre mange viktige hormoner vi trenger for å holde seg friske. Kortisol er en av de avgjørende hormoner. Men hvis kroppen din utgivelser for mye kortisol, noe som skjer når du er stresset, kompromisser dette immunforsvaret og setter deg i fare for infeksjoner og selv sykdommer slik kreft. Binyrene er "kjertler av stress", men de er de første kjertel i kroppen din til å mislykkes ved langvarig stress. Når binyrene blir utmattet, kan du oppleve allergi, depresjon, mangel på energi, tap av muskelstyrke, ørhet, midt på dagen søvnighet, mat cravings og en rekke andre symptomer.

Huden din

Stress kommer til å sette rynker i ansiktet ditt og ta gnisten ut av øynene. Mørke ringer og poser kan utvikle under øynene og huden din kan bli selje. Kortisol fører til mørke ringer under øynene fordi økningen i kortisol produksjon årsaker hevelse, forklarer Informert beauty.com ..

Hva Mayo Clinic sier

Stress kan føre til hjertesykdom, diabetes, fedme og høyt blodtrykk, ifølge Mayo Clinic, samt brystsmerter, hodepine, tretthet, muskelsmerter og spenninger og søvnproblemer.