Liste over enheter til bruk for personer med fysiske funksjonshemminger

March 15

Liste over enheter til bruk for personer med fysiske funksjonshemminger


En uadressert fysisk funksjonshemming kan begrense en persons evne til å delta fullt ut i livet. Imidlertid kan en myriade av hjelpemidler optimalisere funksjonalitet for de med funksjonshemninger og tillate dem å leve et mer aktivt liv. Å vite hvilken enhet passer best med en viss funksjonshemming kan maksimere en persons livskvalitet.

synshemming

Synshemmede har en rekke verktøy tilgjengelig for dem å tillate dem å leve et selvstendig liv. Den verdensanerkjente hvit stokk, ifølge American Council of the Blind, ikke bare lar brukeren til å føle seg rundt hans miljøet, men også tillater andre mennesker å kjenne innehaveren av den hvite stokken som en blind person. Andre verktøy tilgjengelig for å hjelpe synshemmede beholde uavhengigheten inkluderer snakker klokker, førerhunder og braille-lesere.

Døve og hørselshemmede

Personer med nedsatt hørsel har også mange verktøy tilgjengelig for dem å gjøre dem i stand til å leve et selvstendig liv. Minnesota Department of Health Services identifiserer flere av disse verktøyene, inkludert mange typer lys-blinkende enheter som varsler døve eller hørselshemmede individ til ulike miljø lyder, for eksempel en ringeklokke, en ringetone telefon, brannalarm og en baby monitor, for å nevne noen. Teknologi har betydelig økt evne til døve å kommunisere med hverandre, så vel som større, hørsel verden. Teksting er en vanlig metode for "telefon" kommunikasjon blant allmennheten, men ved hjelp av tekst for å kommunisere har vært et fast innslag i den døve befolkningen siden dagene av TTY (terminal). Texting enheter er populære blant døve. Faktisk, Ina Fried av CNET identifiserer døve befolkningen som en av de største gruppene av lojale brukere av T-Mobiles Sidekick enhet.

Vanskeligheter mobilitet

Mange enheter eksisterer for å hjelpe mennesker med fysiske funksjonsnedsettelser øke sin mobilitet. Rullestolen er et opplagt eksempel. Krykker og bukseseler er andre verktøy som hjelper folk går. Kanskje mindre kjente enheter for å hjelpe personer med bevegelseshemming inkluderer de som hjelper dem å bruke motorkjøretøy for å nå sine mål. Håndkontroller og fotkontroller blir ofte lagt til eller fjernet slik at driveren for å kompensere for lemmer han kanskje ikke har eller kunne bruke. Heiser av ulike typer er ofte lagt til kjøretøy for å gi plass for rullestoler.

juridisk Regress

The Americans with Disabilities Act av 1990 er en juridisk mekanisme for å sikre mennesker med fysiske funksjonshemminger gis lik tilgang til samfunnet. Ifølge Equal Employment Opportunity Commission, mandater denne loven bestemmelser for å imøtekomme behovene til personer med nedsatt funksjonsevne over et spekter av arenaer. For eksempel krever ADA arbeidsgivere og potensielle arbeidsgivere til å gi rimelige overnattingssteder for å hjelpe de med nedsatt funksjonsevne i den profesjonelle arena.