Risiko for ikke på seg Medic Alert

November 29

Risiko for ikke på seg Medic Alert


Å ha en måte å identifisere dine medisinske behov i en nødssituasjon kan være forskjellen mellom liv og død. Den Medic Foundation, som ble grunnlagt i 1956, er en legeattest som tjener over 4 millioner mennesker verden over. Det hjelper folk ved å skape medisinsk armbånd og andre smykker som gir viktig informasjon, som for eksempel en 24 timers nødtelefon tall, en liste over medisinske tilstander eller medisiner og et medlem identifikasjonsnummer.

feildiagnostisering

Ikke bruk medic varsling øker sjansene for å ha din medisinske tilstand feildiagnostisert. Feildiagnostisering kan føre til at administrasjon av feil medisiner eller resultat i en forsinkelse av behandlingen. Det er flere medisinske tilstander, som diabetes, epilepsi eller hjertesykdom som kan presentere de samme symptomene i en nødsituasjon. For eksempel, hvis du er bevisstløs på grunn av en diabetisk koma, kan en injeksjon av insulin være en rask løsning; men hvis du er urettmessig diagnostisert, mangel på mottar denne injeksjon ville ha uheldige konsekvenser.

Drug Interactions

I visse nødssituasjoner, kan det være nødvendig å administrere medikamenter. Hvis du tar reseptbelagte legemidler eller over skranke medisiner, er det økt risiko for legemiddelinteraksjoner, som kan ha alvorlige helseeffekter. Ifølge Emergency Medicine, legemiddelinteraksjoner er uønskede effekter som kan oppstå når to legemidlene brukes sammen. Alvorlegemiddelinteraksjoner kan påvirke hvordan legemidler blir absorbert, distribueres, metaboliseres og elimineres i kroppen. Som sådan kan medikamentene administreres i en nødssituasjon frembringe en utilsiktet virkning eller være mindre effektive.

spesielle forespørsler

Målet for første responders i en nødssituasjon er å redde liv. Men hvis du har en spesiell forespørsel, som ingen gjenoppliving eller blodoverføring, kan dette bli ignorert hvis du ikke bruker medic varsling. I tillegg, hvis du er en organ donor, er det viktig at organene er riktig bevart, slik at de kan anvendes. Hvis dette ikke er klart i en nødssituasjon, er det en økt risiko for at organene ikke kan være levedyktig.

allergi

Under en allergisk reaksjon kan du ikke være i stand til å snakke eller en allergisk reaksjon kan produsere en rekke symptomer som kan ligne andre medisinske tilstander. Denne situasjonen kan føre til død eller ytterligere skade hvis en første responder ikke administrere de aktuelle stoffene. Ifølge Medic, hvis anafylaksi er forvekslet med astma eller hjertestans, så adrenalin kan ikke gis. I tillegg eksponering for narkotika, for eksempel penicillin, materialer som latex hansker, eller visse matvarer kan indusere eller forsterke en allergisk reaksjon hvis denne informasjonen ikke er til stede i et nødstilfelle.