Utvikling av naturlig rette tenner hos barn

December 29
Utvikling av naturlig rette tenner hos barn

Rette tenner er ikke bare attraktivt, men er lettere å holde rent. Selv om noen barn naturlig utvikle rette tenner, andre barn trenger kjeveortopedisk arbeid for å oppnå et perfekt smil. Men du kan hjelpe barnet til å utvikle sunne, vakre tenner ved å oppmuntre til god tannhygiene, forstemmende tommelsuging og ta henne til en kjeveortoped.

Forebygge tannråte

Holde baby tenner sunt hjelper barnet ditt å skape nok plass i kjeven for sine voksne tennene til å vokse i riktig. Baby tenner også hjelpe barnet spise og snakke. Hold barnets tenner sunt ved å lære ham å drikke fra en flaske med 12 til 14 måneder, forstemmende bruk av smokk, pusse tennene med en liten mengde tannkrem, tanntråd etter hans baby tenner har alle brøt ut og gi ham vann, ikke juice eller brus, mellom måltidene.

Tommelsuging

Tommelsuging er en naturlig refleks som hjelper berolige barn, men det kan også skade justeringen av barnas tenner og hustakene i munnen. Kraftige tommel-suckers er spesielt utsatt for å få problemer, ifølge American Dental Association munn Sunn hjemmeside, sammenlignet med barn som bare hvile tommelen i munnen. Barn vanligvis stoppe tommelsuging mellom 2 og 4 år, men hvis barnet vedvarer, kan du prøve å rose henne når hun ikke suge tommelen hennes, rette opp det som gjør henne føle seg engstelig eller bandasjerer tommelen hennes.

betraktninger

Selv med sunne vaner, noen barn har naturligvis skjeve tenner. Men det kan være vanskelig for foreldre å fortelle om et barns tenner vil være rett som de vokser i. For eksempel, foran permanente tennene noen ganger vinkel utover, men rette ut som andre permanente tenner vokse i, ifølge Norris Cotton Cancer Center. I andre tilfeller kan barna har et problem med sine tenner eller kjeve som bare en kjeveortoped kan se, ifølge American Association of kjeveortopeder.

Å se en Orthodontist

En kjeveortoped kan avgjøre om barnets tenner vokser i rett og om hun har noen problemer med henne bite og kjeve. The American Association of kjeveortopeder anbefaler at barna se en kjeveortoped etter når de slår 7 år, selv om de har tenner virke fint. Tidlig behandling kan hindre alvorlige problemer og noen ganger gjør senere kjeveortopedisk behandling enklere. Planlegge en avtale med en kjeveortoped tidligere hvis du merker barnet sliping eller knuger tennene, puste gjennom munnen, sliter med å tygge eller bite, eller biting kinnet eller taket av munnen hennes.