Årsaker til Bone Spurs i Lumbalcolumna

October 22
Årsaker til Bone Spurs i Lumbalcolumna

Bone spurs, også kjent som osteofytter, er benete utvekster som danner på kantene av bein gjennom vanlig slitasje sammenbrudd eller aldringsprosessen av skjelettsystemet. Ifølge Spine Health, bein spurs bevise ganske vanlig hos personer over en alder av seksti, men ikke alltid resultere i ryggsmerter. Disse benete utvekster er ikke smertefullt i seg selv, men kan legge press på nærliggende strukturer, slik som nerver og forårsake smerte eller andre symptomer. På grunn av den høye mengden av bevegelse og spenning til området, beviser den lumbale ryggraden spesielt utsatt for utvikling av bein sporer.

artrose

Artrose er en nedbrytningsprosessen som fører til distraksjon av brusk som skiller enkelte bein. Når brusken er ødelagt, kan det bein å gni og overdreven slitasje oppstår fører til anspore formasjon. Ifølge National Institutes of Health, viser Artrose er den vanligste formen for leddgikt og mange voksne over 50 år vil utvikle noen degenerasjon i korsryggen. Overdreven vekt, skader, eller postural nedgang kan føre til dannelse av slitasjegikt.

MATRETT

Diffuse idiopatisk skjelett hyperostose eller oppvask er en sykdom som svært ofte fører til store bein spurs hele ryggraden. Denne sykdommen forårsaker forkalkning eller hardere av leddbånd på festepunktene i ryggraden som deretter utvikler seg til bein spurs. Tidlige symptomer på oppvask inkluderer stivhet og smerte og tap av omfanget av bevegelse. Ifølge Ohio Helse Online, er det fortsatt uklart hva som forårsaker oppvask, men visse risikofaktorer finnes som kan øke risikoen for å utvikle det. Disse faktorene inkluderer å være mann, langvarig bruk av retinoid medisiner, diabetes og eldre alder da de fleste pasientene er over 50 år Bone spurs som utvikler med oppvask kan bli store og flyter og kan forårsake en rekke symptomer.

aldring

De fleste bein spurs resultat på grunn av noen sykdom prosess, men de kan utvikle seg på egen hånd i fravær av sykdom. De har blitt funnet i eldre voksne som ikke har noen tegn på artrose eller annen sykdom, ifølge MayoClinic.com. Som kroppen aldre, leddene blir ofte mindre stabil og ikke lenger kan tåle stressende bevegelser. Kroppens normale reaksjon på ustabilitet i en felles er å vokse nye bein i et forsøk på å stabilisere og styrke området. Bein sporer resulterer ofte på grunn av denne prosessen. Resterende mobile og aktive i løpet av de senere årene av livet gjennom konsekvent trening kan bidra til å forhindre dannelsen av bein sporer.