Hvorfor Clean Eating inkluderer ikke Cheese?

April 14

Hvorfor Clean Eating inkluderer ikke Cheese?


Clean Eating refererer til en diett av naturlige frukter og grønnsaker, magre proteiner og komplekse karbohydrater. Pakket og bearbeidet mat og dietter høy i mettet fett, transfett, salt og raffinert sukker regnes ikke rent, i henhold til Clean Eating samfunnet.

Handle om

Clean Eating understreker viktigheten av å vesentlig redusere fettinntaket. Selv om ikke alt fett er dårlig, mettet fett som finnes i ost, bør smør og rødt kjøtt begrenses betraktelig. Sunt fett finnes i nøtter og fisk.

Historie

Selv om Clean Eating oppsto med den naturlige bevegelsen, kanadiske fitness modell Tosca Reno populariserte kosthold ved å skrive flere ren spise kokebøker.

fordeler

Rene Eaters vanligvis har et høyt energinivå, og de har også en tendens til å miste vekt enkelt fordi de begrense inntaket av fett og sukker.

Faktaene

Rengjør Eaters tendens til å spise fem-seks små måltider om dagen. Noen ren spise deltakere kan være strengere enn andre om følgende ren spise retningslinjer.

Misforståelse

Meieriprodukter som cottage cheese er tillatt i ren spise diett. For eksempel kan blande cottage cheese med frukt bidra til å dempe dessert cravings.