Kjente flytende dietter

November 28

Kjente flytende dietter


Flytende dietter har sirkulert blant vestlige befolkningen så tidlig som på 1950-tallet - og selv før, hvis du tenker på at poeten Lord Byron angivelig fortært eddik-vann for å minske sin omkrets. Noen flytende dietter, slik som Master Cleanse, nådde episke proporsjoner av berømmelse når kjendiser som sangeren Beyonce og sjokk jockette Robin Koggere brukte dem til å barbere av pounds. Leger og dietitians enige om at selv de mest berømte flytende diett sannsynligvis ikke vil gi deg varige resultater. Men det stopper ikke folk fra å kjøpe inn den blendende fakkel raske vekttap programmer som involverer forbruker mest vann. La oss ta en titt på noen av de mer kjente flytende dietter i Annals of historie.

The Master Cleanse

Den mest beryktede av alle flytende dietter er Master Cleanse, utviklet av helhetlig talsmann Stanley Burroughs i 1950. Burroughs 'troende fortsatte å bruke denne faste dietten å "avgifte" kroppen. Kosten spiser ingenting, men renset vann med snaut mengder lønnesirup, sitronsaft og cayennepepper og følge dette opp med salt vann, som angivelig "renser" tarmer. The Master Cleanse går av mange kallenavn, inkludert Lemonade Diet og Maple Syrup Diet, og med sin vekkelse i det tjueførste århundre og gratis markedsføring fra kjendis troende har siden gytt mange dietter på Internett svært lik den Master Cleanse.

The Water Diet

The Water Diet ble unnfanget og gjennomført av en mytisk lege ved navn Douglas Silver Porter ved like mytiske Institutt for psyko Research. Men Water Diet fanget på uansett, selv få medieoppmerksomhet. Prinsippet bak Water Diet er enkel: drikk 1/2-liter vann hver dag for resten av livet ditt og spise hva du normalt ville spise. Tapp vann, vann renset gjennom et Brita filter, flaskevann - så lenge det ikke er lastet med tungmetaller eller parasitter, er enhver drikkevann OK. Kaldt vann tilsynelatende fungerer best, som kroppen må jobbe hardere for å forbrenne fett - men spise isbiter ikke tillatt. Følgesvennen til denne dietten er Institutt for Psykoaktive forskningsdepartementets "Air Diet."

Slim Fast

Når det gjelder flytende slanking, hermetisert drink supplement Slim-Fast er bosatt arbeidshest. Mens Slim-Fast kan brukes som en erstatning måltid, gjør Slim-Fast plan tilgjengelig vitamin-rik snackbarer. Selv om du kanskje ikke forvente at dette heller old-school metode for vekttap å gi betydelige resultater, har mer enn 20 vitenskapelige publikasjoner spioneringen Slim-Fast Plan som en effektiv måte å miste og opprettholde vekten. En studie fra 2003 av North American Association for Study of Obesity viste at slankere som brukte Slim-Fast Plan for 10 år var rundt 33 lbs. lettere enn de som ikke bruker planen. Effekten av Slim-Fast plan er muligens på grunn av det faktum at det gjør trening obligatorisk, ikke valgfritt.

Herbalife Diet

Herbalife Diet avhengig dieters å kjøpe kostbar protein drink mikser og pakket vitaminer og kosttilskudd fra Herbalife selskapet. Kosten nyte en Herbalife shake hver morgen og middag, supplert med ulike "aktivator" kapsler og multivitaminer, og deretter spise et balansert kveldsmåltid. Markedsføringen hjernene bak dette flytende diett har strukturert sitt salg potensial med en genial, nefarious skjønnhet: Herbalife Diet fungerer som et pyramidespill. For å kjøpe disse flytende diett produkter, må du bli en distributør eller kjenner noen som selger ting. Og når du gjør et kjøp, får du den vanskelige å selge å selge Herbalife Diet produktene selv. Fra et markedsføringsperspektiv, gjør dette selger Master Cleanse kosthold kits over Internett ser ut som en lek.

Kål suppe Diet

Kål suppe Diet har eksistert siden 1950 og gjenopplivet fra tid til annen under forskjellige navn, for eksempel Mayo Clinic Diet og Sacred Heart Memorial Hospital Diet. Det er trolig like mange varianter av kål suppe Diet som det er Master Cleanse - men alle innebære å spise så mye kål suppe som dieter liker. The Mayo Clinic fast disavows noe å gjøre med denne dietten, og Sacred Heart Memorial Hospital har blitt avslørt for å være ikke-eksisterende - denne spesielle varianten av dietten, som oppmuntrer forbruk av varme, svart kaffe skulle ha vært en ledetråd. Bivirkninger av kål suppe Diet inkluderer raske vekttap i løpet av den første uken i bruk, samt ørhet, svimmelhet, oppblåsthet og luft i magen.