Vann og vegetabilsk kosthold

March 29

Vann og vegetabilsk kosthold


En vann og vegetabilsk diett er en av de mest ekstreme former for dietter. Vanligvis er det brukt for faste, rensing, detoxing og ekstreme vekttap. På grunn av konsekvensene og helserisiko av dietten, bør du alltid konsultere legen din først, la ham vite varigheten og strenghet du planlegger å følge.

Daglig rutine

Drikk et glass vann ved oppstår, og har en alle vegetabilske og vann å drikke til frokost. Ha et glass vann midmorning. Drikk en fjerde glass vann til lunsj med en salat uten krutonger eller dressing. På midafternoon du drikker et glass vann og spis crunchy grønnsaker som selleri og brokkoli. Kvelden er et glass vann og noen lett dampet eller stir-stekte grønnsaker. I den strengeste versjonene av dietten, er mais, gulrøtter og poteter ikke telles som grønnsaker, og derfor ikke tillates, fordi de er forholdsvis stivt i forhold til andre grønnsaker og frukt er utelukket på grunn av deres høyere sukkerinnhold. I de minst strenge versjoner, Kosten er tillatt å omfatte ikke-animalske proteiner som nøtter og frø i løpet av dagen, spesielt i løpet av snacks og lunsj.

juicing

I denne varianten av dietten, er friske grønnsaker og vann sammen i en food prosessor for å lage juice som du nippe til hele dagen --- typisk tre eller fire 8-unse glass om dagen. Juice er som oftest laget av grønnsaker, inkludert agurker, rødbeter, tomater, salat, spirer og selleri. Tanken bak det er at blandings vil gjøre fordøyelsen og absorpsjon av næringsstoffer lettere for kroppen din.

Kål suppe diett

Dette regimet varer vanligvis syv dager. Kosten oppfordres til å drikke minst fire glass vann om dagen, ta en multivitamin og spise så mye av kål suppe som de vil. Den kål suppe oppskrift kan variere, men vanligvis inkluderer kål, grønn løk, grønn paprika, tomater, gulrøtter, sopp, selleri, suppe miks og grønnsaksjuice.

Rå mat diett

Under en rå mat diett, anbefales det ikke å spise ting som er kokt over 115 grader. Vann og grønnsaker utgjør en stor del av denne dietten, som de selvsagt ikke trenger å bli kokt. Rå foodists hevder de får sine proteiner fra rå grønnsaker, som har dobbelt så mye protein som kokte grønnsaker, så vel som fra nøtter og frø. Denne dietten også vanligvis består av korn og frukt, og ikke veganer versjoner kan også inkludere rå fisk, ost og kjøtt.

helse~~POS=TRUNC effekter~~POS=HEADCOMP

Langsiktig forbruk av en alt vann og vegetabilsk kosthold vil ikke gi kroppen din spekter av næringsstoffer den trenger, og kan føre til de samme helsemessige symptomer på anorexia nervosa og sult. Helseproblemer kan inkludere en uregelmessig hjerterytme, dehydrering, elektrolyttforstyrrelser, forstoppelse, oppblåsthet, infertilitet, depresjon og død. Fysiske bivirkninger kan bestå av tap av hår, grove, innsunkne øyne og grov og skjellende hud.