debridering sertifisering

June 4

debridering sertifisering


Sykepleiere, og i noen stater fysioterapeuter, har en spesiell evne til og ansvar for å ta vare på sine pasienters sår. Sykehusene i særdeleshet se mange kirurgiske og traumer knyttet-sår som noen ganger krever debridement å fremme deres helbredelse og for å hindre smitte, ytterligere komplikasjoner og selv muligens koldbrann. Kunnskap og ferdigheter i skarp revisjon kan være en reell ressurs for en kliniker karriere. Som et resultat av mange ta kurs og ønsker sertifisering i skarp debridement.

sertifisering

Den virkelige historien om skarpe debridement sertifisering er at det er ingen sertifisering. Ingen kroppen, verken statlig eller organisatoriske, oppsyn med arbeidskrav og standarder for å bli vurdert dyktigere i debridement. Men det finnes utallige kurs på debridement med ferdighetstester fra pedagog. Noen lærere kan si at behandleren er sertifisert av sine programmer.

debridering

Noen ganger betydelige skader kan føre til død, nekrotisk vev. Dette kan skje på grunn av alvorligheten av såret eller tilstander slik som diabetes kan påvirke sirkulasjonen. Sår trenger levende vev stand til å reparere for å lukke. Derfor kan en sykepleier, eller i noen stater, en fysioterapeut, kan forsiktig fjerne nekrotisk vev.

utdanning Units

Til tross for mangel på offisiell sertifisering, de fleste kurs føre til etterutdanning enheter som teller for statlig lisens vedlikehold og faglig forening medlemskap. Mange land krever sykepleiere og terapeuter å skaffe seg et visst antall CEU s per år. Vanligvis er lengden av emnet bestemmer antall enheter. Sjekk med kursleverandør og staten lisensiering styret for nærmere detaljer på kurset som interesserer deg.

Wound Care sertifisering

En kliniker kan bli sertifisert i sårbehandling. Sertifiseringskurs omfatter revisjon som en del av deres totale læreplaner. Sykepleiere bør se etter kurs akkreditert av Wound Ostomy og inkontinens Nursing Certification Board. Kurs for leger og fysioterapeuter er overvåket av American Academy of Wound Management. Disse resultat i Certified ville vare Specialist og sertifisert Sårbehandling Associate titler.

Omfang av praksis

Alle over hele landet får samme grunnutdanning i debridement og sårpleie. Læreplanene er sjelden oppgi spesifikke. Men lover om omfanget av praksis for sykepleiere og fysioterapeuter varierer fra stat til stat. Klinikere er ansvarlig for å vite hvilke prosedyrer og tiltak de kan lovlig utføre under sine lisenser. Husk å sjekke med din tilstand sykepleier eller fysioterapi brettet før du begynner debridement praksis.