Hvordan bli kvitt av psoriasis Scales

July 24

Hvordan bli kvitt av psoriasis Scales


De fleste som lider av psoriasis kan finne lindring gjennom aktuelle behandlinger. Med tålmodighet og riktige produkter, kan du fjerne psoriasis skalaer. Resultatene varierer fra person til person, så det kan litt tid til å eksperimentere med ulike produkter og finne ut hva som fungerer best for deg.

Bruksanvisning

1 Bruk et topisk steroid som resept-styrke kortison, som ofte brukes til å behandle den skalering forbundet med psoriasis. Brukes daglig og følge med en tykk fuktighetskrem. Steroid kremer er forbundet med bivirkninger, slik som fortynning av huden eller indre absorpsjon, og er best begrenset til små områder.

2 Bruk vaselin eller andre over-the-counter salver. Menthol-baserte salver kan gi ekstra beroligende lettelse.

3 Bruk produkter som inneholder steinkulltjære. Kull tjære kan finnes i sjampo, bade løsninger, kremer. Disse produkter kan ha en ubehagelig lukt og en tung, fettete konsistens. For best resultat, påfør aktuelle kull tjære produkter på natten og vask av i morgen.

4 Bruk salisylsyre behandlinger, for eksempel kremer, gels, såper og sjampo. Bruk salisylsyre produkter sparsomt, og følger med en fuktighetskrem.

5 gni forsiktig området med en våt vaskeklut, eller legg den under rennende vann i 5 minutter.

Hint

  • Motstå trangen til å plukke eller scratch lesjoner, noe som kan føre til spredning eller infeksjon.