Den gjennomsnittlige kostnaden for kneleddsplastikk

June 12

Den gjennomsnittlige kostnaden for kneleddsplastikk


Den gjennomsnittlige kostnaden for kneprotesekirurgi i USA er anslått til $ 40.000. For de med helseforsikring, kan out-of-pocket utgifter bli vesentlig lavere, alt fra noen hundre til noen få tusen dollar. Et billigere alternativ for de uforsikrede ville være å ha operasjonen gjort i Mexico (nærmeste alternativ) eller India, eller noen av 30 eller så andre land.

Hva er kneleddsplastikk?

Kneprotesekirurgi innebærer utskifting av skjøten av et kne med en protese. Protesen er festet til enden femur og toppen av tibia. Noen ganger kan en plast "knapp" ble tilsatt under overflaten av kneskålen. En slik operasjon er gjort når det er kronisk betennelse eller misdannelse eller ekstrem smerte eller når bevegelse hindres av leddgikt eller skade.

Kneoperasjon Kostnad i USA

Kostnaden for kneprotesekirurgi i USA for de uforsikrede kan være mindre enn gjennomsnittet på grunn av rabatter gitt av noen medisinske institusjoner. For eksempel kan Tulane University Hospital og Clinic har en rabattert pris mellom $ 29,000 og $ 34 000, mens Kapiolani Medical Center i Hawaii (hvor full pris er $ 33 000) kan ha en rabattert pris på $ 20,000 til $ 24,000. En delvis erstatning kneet kan koste alt fra en halv til samme mengde totalt kneoperasjon.

Ut-av-lomme kostnader forsikret

Helseforsikring dekker vanligvis utgifter til kneet kirurgi hvis en lege bestiller operasjonen; hvis det gjøres for eksperimentelle formål, er kostnader som ikke dekkes. For de med forsikring, egenandeler og coinsurance avgjøre om ut-av-lomme kostnader er noen hundre eller noen få tusen dollar. Ved Dartmouth-Hitchcock Medical Center i New Hampshire, kan en kneoperasjon på en pasient med Medicare bli belastet $ 4500 ut av lommen, eller bare $ 3000, eller enda lavere hvis forsikringsselskapet er i stand til å forhandle frem lavere priser med leverandøren.

Et billigere alternativ

For de uforsikrede, har kneoperasjon i utlandet er et alternativ som kan redusere kostnadene betydelig. I Mexico, er prisen $ 12 500, i Costa Rica $ 10 500 og i India $ 7.000. Disse, og mange andre land, har utmerkede fasiliteter og leger som har jobbet i Europa og USA, med mye erfaring utfører slike operasjoner. Det er nå medisinsk turisme selskaper som hjelper pasienter lage ordninger for kneoperasjon i utlandet, herunder ferier under utvinning.

Andre kostnader å vurdere

Pasienter som gjennomgår kne kirurgi, enten i USA eller andre steder, må avklare om de oppgitte kostnader inkluderer de ekstra dagene som trengs på sykehuset for rekreasjon. I tillegg, noen forberedelser i stedet der pasienten bor eller opphold kan være nødvendig, for eksempel arm støtte for stiger fra toalettsetet, bad eller dusj sikkerhet barer, en stabil benk i dusjen og første etasje bolig slik som å unngå å måtte gå oppe eller nede. Disse er lagt kostnader for de uforsikrede og hvis ikke dekket, for den forsikrede eller for de som velger å reise utenlands for operasjonen.