Definisjon av en High Visibility Vest

September 18

Definisjon av en High Visibility Vest


Neon vester er kanskje ikke det siste innen mote, men de er en nødvendighet når det gjelder å arbeide i eksplosjonsfarlige områder. For å bli vurdert høy synlighet, har en sikkerhetsvest for å oppfylle visse standarder. Den amerikanske Traffic Safety Services Association guide til høy synlighet arbeid klær skisserer disse standardene, mens den tilbyr en rekke andre opplysninger om høyprofilerte vester.

Standarder

En refleksvest må måle opp til industristandarder for sikkerhet. To enheter satt standarden: Den amerikanske National Standards Institute (ANSI) og International Safety Equipment Association (ISEA). Standarder mandat mengden og typer materiale et element behov og hvor materialet er plassert for å møte en viss standard. Manuell på Uniform Traffic Control Devices (MUTCD) tilbyr veiledning for redningsvester i USA.

Materiale

Høy refleksvester har tre typer materialer. Den første er bakgrunnsmaterialet, som vanligvis er neon oransje, men kan også være en annen fluoriserende farge, som gul. Den andre er den retroflective materiale, som er de hvite stykker eller bånd som reflekterer lys. Den tredje er den kombinerte ytelse materiale, som er en annen fluoriserende farge enn bakgrunnen og utgjør bakgrunnen og retroflective materiale som brukes sammen.

typer

Høy synlighet vester kommer i to typer, ytelsesklasse 1 eller ytelsesklasse 2. klasse 1 vester er mindre synlige enn klasse 2 vester. Klasse 1 vester krever minst 217 inches av bakgrunnsmateriale og 155 inches av reflekterende eller kombinert ytelse materiale. Klasse 2 vester trenger minst 755 inches av bakgrunnsmateriale og 201 inches av reflekterende eller kombinert ytelse materiale.

Bruker

Høy synlighet vester forbedre sikkerheten i en rekke situasjoner, særlig ytelsesklasse 2 vester. Vester øke synligheten av alle som arbeider langs veien, fra sign installatører til landmålere, bygningsarbeidere til inspeksjon mannskaper, bomringen arbeidere til politiet. Andre situasjoner inkluderer landskapsforming og klipping, vaskerom eller toget verftet arbeid og noen reagerer på nødhjelp. News journalister også ofte don vester når de dekker en kjørebane hendelse eller medfølgende andre på deres arbeidsplasser der synlighet er en prioritet.

Advarsel

Ytelsesklasse 1 høy synlighet vester ikke oppfyller føderale krav for arbeid på eller rundt veier. Klasse 2 vester gjøre møte dagtid krav, men ytterligere beskyttelse er nødvendig for natten arbeid. Ytterligere beskyttelse består av en hel høy synlighet ensemble, med en langermet skjorte, bukser og en vest for å øke synligheten enda mer.