Hva du ikke å bruke etter melkesyre Peel

August 31

Det finnes mange forskjellige typer av syre eller kjemisk peeling som du kan bruke til å eksfoliere huden og bli kvitt det av døde epidermal cellene. Dette kan friske opp huden og gi den et sunnere utseende. Syre skreller inkluderer glykolsyre, salisylsyre og trikloreddiksyre, men en av de mildere skreller, anses tryggere for sensitiv hud, er en melkesyre peeling.

Hva er en melkesyre Peel?

En melkesyre peeling er syre avledet fra sur kumelk og brukes som en viktig ingrediens i en syre peeling som kan mildere på huden enn andre peelinger. Sterke varierer fra 20 prosent (den mildeste) til 70 prosent. En del av en kategori av syre skreller kjent som alpha hydroxy skreller, kan den brukes til å korrigere solskader, redusere arrdannelse, minske rynker, forbedre hud misfarging og redusere overdreven hud oljerester. Hvis du har sensitiv hud, bruk den mildeste styrke og teste en liten mengde på huden din først.

Hva du ikke å gjøre etter en melkesyre Peel

Unngå soleksponering. Huden din er hyper-sensitive og vil solbrenthet raskt, og du kan opprettholde epidermal skade. Hvis eksponering ikke kan unngås, bruke en sterk solkrem som helt blokkerer både ultrafiolett A og B stråler, og bære en lue. Påfør bacitracin eller Neosporin på huden for å bidra til å redusere risikoen for infeksjon.

Ikke bruk Makeup

Huden din vil fortsette å eksfoliere og kaste i noen tid. Det kan skrelle, skala, være rødere enn vanlig og selv blemme. Ikke bruk sminke for å kompensere, selv makeup som er utviklet for sensitiv hud. Du må leges helt fra huden din før du bruker sminke av noe slag.

Ikke bruk vanlig rensing diett

Når du renser huden din, ikke bruk peeling såpe eller skrubb på huden din når du vasker. Mild baby såper, uten parfyme eller kjemikalier, er best. Ikke bruk veldig varmt vann. Etter vask, ikke bruk fuktighetskremer som har parfyme eller kjemikalier i dem. Ikke bruk fruktsyre ansikts rensemidler til hudlege sier at du kan. Ikke plukk, trekk, skrape eller gni og skrubb på huden din mens du er i helbredelsesfasen. Det kan bidra til en infeksjon. Når du vasker og fukte, klapp forsiktig.

Ikke overse tegn på infeksjon

Ikke overse tegn på infeksjon, inkludert Candidiasis infeksjon, for som legen din kan foreskrive flukonazol. Hvis du har en historie med forkjølelsessår, kan legen ønsker å behandle deg med acyclovir, eller tilsvarende, som starter to dager før skallet og fortsetter sju dager etterpå. En sjelden, men alvorlig tilstand, har toksisk sjokk-syndrom er også rapportert etter en kjemisk peeling.

Ikke Get One Peel oppå hverandre

Du kan være fornøyd med resultatene av melkesyre peeling, men du bør aldri umiddelbart forsøke et annet skall på toppen av det. Du må vente til huden din har hatt en sjanse til å fullstendig leget. Skreller er syre, og all etseskader, selv den mildeste hjem syre peeling forberedelse. Huden din trenger tid til å komme seg fra den brenne.