Hvordan man skal håndtere Underarm Utslett

June 11

Hvordan man skal håndtere Underarm Utslett


Underarm utslett er irriterende, smertefull og pinlig. For kvinner som barberer sine underarmer, kan det ubehag som kan skyldes humpete, kløende og betent under armene somle i flere dager. Selv om det kan være noen alvorlige årsaker til underarm kløe og irritasjon, som iktyose og selv melanom, de vanligste årsakene til underarm humper er en reaksjon på barbering, bakterier, deodorant eller en kombinasjon av alle tre. Følgende forslag vil hjelpe deg å unngå kviser og minimere ubehag og varigheten av disse kviser som oppstår. For å få et hopp på problemet, begynner nå å utvikle et tryggere og mer hygienisk barberhøvel vedlikehold regime.

Bruksanvisning

1 Bruk en skarp barberhøvel. Den gnaging virkningen av et sløvt barberblad kan forårsake irritasjon som kan føre til follikulitt.

2 Barbere i retning håret vokser. Dette kan være vanskelig å fastslå, men litt nøye gransking og litt øvelse vil hjelpe.

3 Hold barberblad tørr. Den fuktige overflaten av bladet er en yngleplass for bakterier. En tørr barberhøvel er en renere barberhøvel så etter hver bruk, plasserer barberhøvelen på et tørt sted som får god luftgjennomstrømning.

4 Sett barberhøvelen eller blad ofte. Fordi noen bakteriell buildup er uunngåelig, erstatte høvelen regelmessig. Noen produsenter anbefaler at du skifter bladet etter hvert tre til fem bruksområder.

5 Bruk barberskum. Ikke bare skumme opp med såpe fordi en krem ​​eller skum barberskum vil bidra til å redusere friksjonen og fukte huden din.

6 Bruk fuktighetskrem 15 minutter etter at du barberer deg. Når fuktighetskrem har blitt absorbert, gjelder din deodorant.

7 Motvirke fuktighet under armene ved å la din underarm området tørke godt etter at du barbere, bade eller dusj. Husk fuktighet fra barbering gel eller forberedt på fuktighetskrem er bra mens fuktighet fra vann og svette er dårlig.

8 Bruk en elektrisk barbermaskin. Barbermaskiner vil ikke gi deg så nær av en en underarm barbering, men de er mindre tilbøyelige til å gnage eller irritere huden din.

9 Avslutt bruker deodorant hvis du begynner å oppleve noen symptomer. Prøver en ny merkevare kan noen ganger hjelpe.

10 Se legen din. Underarm sensitivitet, rødhet og kløe bør stoppe innen en uke til 10 dager. Hvis tilstanden vedvarer, må en lege ta en titt på den. Han kan gi en anti-kløe krem, anti-fungal eller antibiotika for å behandle den.

Hint

  • Ikke skrap. Det vil forverre tilstanden og forlenge ubehag.
  • Når du slapper av i kveld, bruke klær som tillater fri luftstrøm til armhulene.