Tannpleier Krav

January 9

Tannpleiere hjelpe tannleger med prosedyrer som tannpuss, bruk av fluor og ta og utvikle x-stråler. Fordi jobben innebærer mange tekniske prosedyrer, må tannpleiere fullføre utdanning og krav til opplæring og også bli lisensiert.

Utdannelse

En 2-årig utdanning ved et fellesskap eller teknisk fagskole er vanligvis tilstrekkelig til å kvalifisere seg til å bli en lisensiert tannpleier. Imidlertid kan en fire-årig utdanning være nødvendig å gå inn i undervisningen eller å arbeide i et folkehelse kapasitet.

Opplæring

Mest tannpleier trening oppnås i et college program og består vanligvis av å gjøre inngrep på pasienter under tilsyn av en instruktør eller tannlege. Når du finner en jobb, kan arbeidsgiver ha ytterligere krav til opplæring som er spesifikke for sin praksis.

lisens

Alle stater krever tannpleiere til å bli lisensiert. Dette gjøres vanligvis ved å sende en statlig eksamen og / eller får en bestått score på National Board Dental Hygiene eksamen.

Hvor tannpleiere Work

De fleste tannpleiere arbeider i tannlege kontorer bistå i tannbehandling. Andre muligheter er å arbeide i sykehus, sykehjem og helsestasjoner. Tannpleiere som får nok trening og utdanning kan gå inn i forskning eller undervisning.

evner Needed

Tannpleiere må stå og sitte i lange perioder av gangen. Det er også bra å ha fingerferdighet, fordi tannpleiere blir ofte bedt om å utføre prosedyrer som for eksempel fjerning av plakk, tannpuss og bruk av fluor eller fugemasse.