Hvordan stoppe PCB forurensnings

November 3

Hvordan stoppe PCB forurensnings


PCB eller polyklorerte bifenyler, har blitt utestengt kjemiske stoffer siden 1976, men fordi de utvasket så grundig inn i vårt økosystem, kan du fortsatt finne dem i vann, luft, jord og organismer --- inkludert mennesker. De ble først og fremst finnes i kjøle for elektrisk utstyr, og var populært på grunn av sine flammehemmende kapasiteter. Men de har også herjet på miljøet. I dag, selv om det finnes måter å minimere din personlige eksponering for PCB i verden rundt deg.

Bruksanvisning

1 Bestill magert kjøtt når du går til slakteren, og kjøpe organiske når det er tilgjengelig. Hold deg unna Atlantic eller oppdrettslaks, croaker, black, sommer og vinter flyndre, stripete bass og blå krabbe når du kjøper fisk å spise, så har de en tendens til å samle mye av PCB fra vannet der de svømmer.

2 Klipp bort fett som du kan se fra kjøtt og fisk. Grill, bake eller broil kjøtt eller fisk å lekke fettet ut, som PCB tendens til å samle seg i fett deler.

3 Kutte ned på meieri fett i kosten ved å velge skummet melk og lav-eller ikke-fett yoghurt. Ikke stek kjøtt eller andre retter i smør, smult eller bacon fett.