Hvordan dra nytte av ernæringsmessige gjær

July 4

Gjær, tro det eller ei, er et verdifullt kosttilskudd som inneholder høye nivåer av protein og vitaminer. Ernæringsmessige gjær er en ikke-aktiv form for gjær som du kan bruke på en rekke måter i kjøkkenet og det legger en deilig nøtteaktig, cheesy smak. Legg det til salater, gryteretter, supper, popcorn, kjeks og fall å oppleve alle sine store helsemessige fordeler.

Bruksanvisning

1 Fordel ved å spise ernæringsmessige gjær som den inneholder 18 aminosyrer, noe som gjør det til en komplett protein, samt 15 forskjellige mineraler. For de som er på et lavt kolesterol diett, vegetarianere eller de som ønsker å øke proteinnivået, ernæringsmessige gjær gjør en flott tillegg eller erstatning til kjøtt, meieriprodukter og andre høyt fett proteiner.

2 Nyt en reduksjon i stress og et løft i ernæring ved å supplere din diett med ernæringsmessige gjær. Gjær er rik på B-kompleks vitaminer, de mest vanlige vitaminmangel, noe som blant annet store fordeler, bidrar til å regulere humøret. For størst ernæringsmessig verdi, velger en ikke-GMO ernæringsmessige gjær som er beriket med vitamin B12.

3 Bruk ernæringsmessige gjær hvis du er diabetiker eller borderline, som ernæringsmessige gjær inneholder krom, et spor mineral kjent som glukose toleranse faktor, eller (GTF). Hvis du har varierende blodsukkernivået eller en tendens til lavt blodtrykk, kan regelmessig inntak av ernæringsmessige gjær hjelpe.

4 Substitute gjær i oppskrifter for sunnere måltider. Gjær drysset inn i supper skaper en deilig kremaktig suppe uten tilsetning av melk eller den kan brukes til toppen popcorn i stedet for smør og salt. Gjær blandes med eddik og olje gjør en deilig og sunn salat dressing eller du kan selv strø gjær på smørbrød å legge til en cheesy smak.