Anbefalinger for impulskontrollproblemer hos barn

May 3

Det er mange mulige årsaker til impulskontrollproblemer hos barn. For å hjelpe et barn lære å håndtere sine impulser, først finne ut om det er underliggende medisinske problemer eller søvnforstyrrelser som forårsaker problemene. Konsekvent disiplin hjelper også barn med impuls-kontroll problemer.

medisinske problemer

Mange medisinske tilstander kan føre til humør og impulskontrollproblemer hos barn. Undersøkelse og behandling av disse sakene, som for eksempel ADHD, kan løse slike problemer. Medisiner er tilgjengelige for behandling av ADHD, men symptomene kan også forbedres ved å unngå sukker, allergener og kaotiske situasjoner. Hvis barnet ditt er diagnostisert med ADHD eller en annen medisinsk tilstand som påvirker impulskontroll, vil legen hans gi flere behandlingsalternativer for hans individuelle situasjon.

søvn~~POS=TRUNC

Søvnproblemer kan påvirke et barns evne til å lære selvkontroll. Mangel på søvn fører til en ufokusert og grinete barn som fungerer ut. Etablere en søvn tidsplan ved å sørge for at hun er i seng på samme tid hver kveld og opp på samme tid hver morgen. Hvis søvnløshet vedvarer, kan det hende hun trenger å bli sett av sin lege for å se etter underliggende medisinske tilstander.

Miljø

Gir konsekvent disiplin vil hjelpe barn med impuls problemer forstå konsekvensene av sine handlinger og lære å kontrollere dem. Disiplin bør være alderstilpasset og rettet mot undervisning barnet passende oppførsel. Prøv å sørge for at konsekvensene av sine handlinger er logisk knyttet til sine feil, så han forstår link. En strukturert miljø kan også være fordelaktig. Tillater barnet å gjøre alderstilpasset valg vil gi ham sjansen til å øve tenke før han gjør et valg.