Castor Oil & Baking Soda rettsmidler

April 26

Castor Oil & Baking Soda rettsmidler


Castor olje og natron brukes i mange hjem rettsmidler. Begge disse stoffene har blitt brukt trygt og effektivt for å behandle vanlige smerter og mindre sykdommer. Se etter lakserolje i de fleste stoff butikker, og finne natron i de fleste dagligvarebutikker. Før du bruker noen hjemme bøte, bør du kontakte lege.

Castor Oil Pack

For å lette smerter eller lindre en trakk muskel, bruk en lakserolje pakke. Fukt en ren klut med lakserolje, vri den ut før det er litt fuktig og sted over det berørte området. Dekk med noen plastfolie, deretter et håndkle og varmepute hvis ønskelig. Den lakserolje vil trenge gjennom huden og lindre smerte. Laksérolje kan brukes for leddgikt, bursitt, magesmerter, muskelknuter, forstuinger og belastninger.

Castor Oil og natron for warts

Masser noen dråper lakserolje i vorte og dekke den med førstehjelp tape eller bruke en bandasje. Gjenta dette to ganger om dagen inntil vorten er borte. Alternativt, bland 1 ts. av ricinusolje med akkurat nok natron for å danne en pasta. Påfør lim et par ganger om dagen, og dekk med en bandasje. Gjenta til vorte forsvinner.

Baking Soda for athelete fot

For å behandle sopp på føttene, spesielt mellom tærne, bruke en natron lim. Bland 1 ss. natron med nok vann til å danne en lime og massasje på det berørte området. Skyll av med varmt vann og tørk grundig.

Baking Soda tannkrem

Bland natron med nok hydrogen peroxide å danne en lime. Brush som du normalt ville gjort med vanlig tannkrem på tungt-farget områder på tennene, unngå tannkjøttet. Gjenta så mange ganger du vil. Skyll godt med kaldt vann etter børsting.