Metode for å identifisere Kolesterol i egg

July 3

Mens egg gir deg en rekke viktige næringsstoffer, de ofte er fryktet av slankere på grunn av sin svært høye kolesterolinnholdet. Ved å velge de riktige typer egg og konsumere dem i moderate mengder, men kan egg være en sunn del av de fleste menneskers kosthold.

Finne kolesterolinnholdet

Å identifisere kolesterolinnholdet i egg, se i ernæring etiketten på egg pakken. Det er vanligvis plassert enten i toppanelet eller på innersiden av toppfeltet, men det er av og til på den side av kartongen. Hvis du kjøper egg i bulk, kan ernæring etiketten være plassert på et stykke papir inne i pakken.

Ernæring etiketter vise informasjon som kalori, fett, protein og næringsinnhold for alle typer matvarer. Etikettene varierer etter hvilken type mat de er plassert på. For å finne den kolesterolinnholdet i egg, se ernæring etiketten tredje boldfaced fanen, under "kalorier" og "fett". Det kan være flere underkategorier under kategorien "fett" som er oppført i ikke-boldfaced print. Kolesterolinnholdet ligger under disse.

Typer av egg

Ikke alle egg har samme næringsinnhold, selv om de sannsynligvis vil være lik. Størrelsen av eggene endre nærings og kolesterolinnholdet noe. Fargen på egg (så lenge de er vanlige kylling egg), men påvirker ikke kolesterolnivået.

Generelt er egg fra høner som er matet vegetarisk kosthold har lavere kolesterolnivå enn vanlige supermarked egg. Høner som produserer typiske supermarked egg ofte fôres måltider som inneholder bakken mais og fiskemel eller kjøtt, inkludert kyllingkjøtt.

Selskaper som Eggland Best, som produserer vegetar-matet kylling egg og skip dem gjennom USA, er litt dyrere enn vanlige dagligvare egg, men inneholder mye mindre kolesterol. Egg fra økologisk og frittgående, vegetarisk-matet høner er også vanligvis noe lavere kolesterol og kan ha høyere nivåer av vitaminer og omega-3 fettsyrer, som fremmer hjerte helse.

betraktninger

Kolesterol blir målt i milligram. En stor størrelse vanlig kylling egg inneholder ca 215 mg kolesterol. Egg fra vegetar-matet og frittgående høns inneholder vanligvis mellom 150 og 175 mg kolesterol.

Folk som prøver å begrense kolesterol inntak kan vurdere å fjerne eggeplommene fra noen av eggene som de forbruker. For å holde kolesterolet teller lav, forbruke to til fire egg på en gang, men bruke eggeplomme fra bare ett egg i stedet for dem alle. Dette sørger for god smak og ernæring uten overflødig fordi kolesterol kolesterol finnes bare i eggeplommen.