Hvordan Forbedre Dreams

August 31

Huske drømmer ikke krever kompliserte prosedyrer eller høyteknologiske gadgets. Din holdning og mottakelighet er de mest innflytelsesrike faktorer. Hvis du nærmer deg dine drømmer med en holdning av nysgjerrighet og interesse, er du sannsynligvis til å lykkes uansett hvilke prosedyrer du bruker.

Bruksanvisning

Hvordan Forbedre Dreams

En gang våkne fra dvale, de enklest hvorfor å forbedre drøm tilbakekalling er å holde penn og papir ved sengen og skrive ned alt du kan huske. Dette kan være alt fra en liten detalj til full sekvenser.

2 En annen måte å hjelpe tilbakekalling drømmer er å bruke en opptaker til å snakke om drømmen, så vel som å skrive ned drømmen. Prosessen hjelper deg å huske drømmene som vil føre til økt drømmer.

3 Forbedre hukommelse av drømmer er å foreta en gjennomgang av dagens hendelser i kveld før du sovner. Omtalen kan bli skrevet i dagboken din eller deles med partneren din. Fokus på samhandling og hendelser som vakte sterke følelser. Dette kan gjøre deg mer følsom for problemene du er mest sannsynlig å drømme om og høyne sannsynligheten for at du kommer til å huske en drøm. Samtidig som kvelden gjennomgang, kan du også ønsker å bilde ansiktene til mennesker som er viktigst for deg og om hvem du er mest sannsynlig å drømme. Visualisere dem vil bevisstgjøre deg til de problemer og følelser som er dominerende i disse sammenhengene. Denne prosessen vil hjelpe deg å etablere koblinger mellom dine drømmer og de utfordrende aspekter av dine nære relasjoner.

4 Hvis du har problemer med å huske drømmene dine, prøv å slappe av om kvelden ved å lytte til musikk, ta et bad, eller praktisere avslapping eller meditasjon øvelser. Unngå alkohol, narkotika og medikamenter, og begrense inntak av koffein, da disse undertrykke drømmer. Som du sovner, gi deg selv et enkelt forslag som du vil huske drømmene dine i morgen. Dette forslaget styrker din intensjon og minner deg på å være våken og klar til å motta drømmer når du våkner.

5 Når du våkner, reservere et par rolige øyeblikk og ligge stille med øynene lukket eller ufokusert. Noen mennesker synes det er nyttig å bo i samme posisjon som de våknet og for å unngå å slå. Du kan somle i en halv drømmetilstand og drømmen vil ofte bli med deg når du gjør en mild overgang fra søvn til å våkne. I halvdrømmetilstand av å våkne opp eller falle i søvn, kan du også se levende bilder som er beslektet med drømmer. Bildene kan være hyggelig å vitne og menings mye på samme måte som dine drømmer.

Hint

  • Dette er bare noen få trinn for å hjelpe deg å huske drømmene dine bedre og forbedre drømme tilstand. En hel natt hviler normalt anbefales for å bidra til å oppnå REM eller drømme modus for mennesker.