Slik unngår hodepine naturlig

June 21

Hodepine er ofte som et resultat av stress, sykdom, mangel på hva kroppen din trenger, eller en annen underliggende årsak. Med alle de snakk om virkningen at over-the-counter smertestillende medikamenter har på organer, slik som lever, bukspyttkjertel og mage, mange mennesker lider smerten av hodepine versus tar disse medisinene. Det er flere naturlige ting du kan gjøre for å avlaste deg av hodepine.

Bruksanvisning

1 Kjøp magnesium tilskudd. Mange ganger, magnesium nivåer i hjernen dråper og kan bringe på hodepine. De fleste kosttilskudd kommer i 250mg caplets. En en dag ser ut til å bidra til å holde nivåene konsistent og kan være nyttig for å hindre hodepine. Sørg for at du oppsøke lege før du tar disse for å sørge for at eventuelle medisiner du kan ta ikke kommer i konflikt med suppplement.

2 Lag en urt pose pakke som kan plasseres over pannen på seng tid. Lavendel skal være en av de viktigste ingrediensene i pakken, som duften er avslappende og hjelper de innsnevrede årene til å motta mindre press.

3 Suge på en lime som er halvert. Mange mener at saften av en lime utløser en reseptor for å hindre hodepine. I tillegg spiser sunt. Noen matvarer kan føre folk til å ha hodepine i tillegg. I tillegg spiser regelmessig eller i små intervaller kan bidra til å forebygge hodepine også.

4 Få nok hvile. Søvnmangel kan føre til hodepine, som hjernen trenger foryngelse daglig. Går for lange perioder uten en tilstrekkelig mengde søvn kan forårsake hodepine.

5 Tren regelmessig. Selv om mange ikke liker å trene, kan en enkel 15-20 minutters gange generere endorfiner som gir hjernen og kroppen energi.

6 Prøv akupunktur som en naturopathic rette. Akupunktur bruker nåler for å utløse interessante blokkert energi i kroppen. Mange mener at nålene, når de settes inn i huden, for å frigjøre energi frigis og i sin tur kan forhindre eller kurere hodepine i tillegg til en rekke andre sykdommer.

Hint

  • Ikke begynne et treningsprogram eller ta noen naturlig kosttilskudd uten å konsultere lege først.