Måter å kurere spiker biting

September 21

Måter å kurere spiker biting


Nail bite er ofte gjort ubevisst, mens en person er ellers distrahert. Det kan derfor være en vanskelig atferd å stoppe. Det er noen teknikker som kan brukes til å stoppe spiker bite vane, fra å plassere en barriere mellom neglene og munnen til å engasjere seg i avslapping teknikker for å eliminere den underliggende stress.

Hold neglene trimmet

En enkel måte å kurere spiker biting er å sørge for at det er ingen spiker å bite; mer spesifikt, trimme neglene korte. Gjør innlevering neglene en daglig vane så neglene aldri vil få muligheten til å få lang nok for deg å trimme dem med tennene i stedet for med en klipper.

Wear falske negler

Spiker i sin naturlige tilstand har ofte ingen ubehagelig smak. Endre dette faktum ved å ha falske negler eller klar neglelakk kan være nok for en avskrekkende for deg å få fingrene vekk fra smaksløkene. Hvis du får et sett med falske negler du er spesielt glad i, den finansielle risikoen for skade kan være nok i seg selv for å slutte å bite.

Hold hendene opptatt

Bære rundt på en stress ball, dum kitt eller på annen måte gi hendene noe å gjøre. Hvis du har en tendens til å bite mens du ser på tv, holde en ball av garn ved sofaen. Strikke et skjerf kan spare neglene og få deg fram på julegaver.

Bruk hansker

Apotek vil ofte selger bomullshansker som kan plasseres under en vinterhanske eller på egenhånd. Hansker vil spare neglene ved å ikke tillate tennene å nå fingertuppen. Følelsen av hansken i munnen vil også stoppe deg fra å bite negler ubevisst.

Bestem deg for å bryte en vane

Sett mål for deg selv som får stadig vanskeligere før du er i stand til å gå lange strekninger uten spiker biting. Start med tre timer av gangen. For eksempel har tenkt å avstå fra spiker biting hver dag fra kl 11 til 14:00. Deretter øker den tiden til kl 11 til 15:00 og så videre, helt til du kommer uten for hele arbeidsdagen. Som alle underbevissthet vaner, kan det være lettere å holde seg til en slutte diett hvis du enkelt selv av handlingen.

De-stress

De fleste spiker biting er forårsaket av underliggende stress. I stedet for å håndtere spiker biting direkte, adresse årsaken. Gjør meditasjon, yoga, dyp pusting, regelmessig mosjon og andre aktiviteter som tillater deg å roe ned og slipp stress i andre enn ved å opprette en taggete kant på enden av fingeren måter. På slutten av dagen, kan et øyeblikks fred være nok til å stoppe deg fra å bite negler alltid.