Slik fjerner Tar Fra Lunger

July 19

Det kan ta opptil 15 år å regenerere lungene av en langvarig røyker, men det er flere tiltak du kan ta for å bli kvitt lungene av tjære oppbygging. Det tar engasjement, hardt arbeid og helt slutte å røyke. Ifølge American Heart Association, mer enn 26 millioner menn og mer enn 20 millioner kvinner røyker sigaretter, noe som gjør dem mye mer utsatt for lungekreft og hjertesykdommer, medisinske komplikasjoner, og til slutt død. Når du fjerner tjære fra lungene kan ta en god stund, lungene er repareres. Start i dag og legge til lang levetid og helse til resten av livet.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Endre ernæring. Et sunt kosthold kan gjøre underverker for lungene og kan være første skritt for å fullføre tjære fjerning. Ifølge Wellness Resources, vil antioksidanter styrke og utruste lungene med vesentlige elementer. Antioksidanter finnes i tomater, druer, brokkoli, bær, hvitløk, te og spinat.

2 Utfør lunge øvelser. Mer enn bare inhaling og exhaling, disse øvelsene involverer lange, dype åndedrag. Den dypeste åndedrag kan fjerne den dypeste av urenheter i lungene, øke lungekapasiteten og bli kvitt tjære og annet skrot.

3 Tren regelmessig, spesielt kardiovaskulær trening. Jogging, løping, turgåing og andre idretter som tennis og fotball vil styrke lungekapasiteten og den generelle helsen til lungene. Hvis du har vært en røyker for en stund, lette i treningsøktene. Det kan være farlig å hoppe inn i strenge trening uten riktig utholdenhetstrening.

4 Ikke røyk, og holde seg borte fra passiv røyking. Det er umulig å regenerere lungene og fjerne tjære hvis du opprettholder dine røykevaner. For å fullstendig kvitte seg med tjære i lungene dine, må du ikke røyker.

Hint

  • Dette skjer ikke over natten. Vær tålmodig og hold deg til den. Lungene kan ikke være tilbake til det normale i mange år, men du vil begynne å føle seg bedre ganske raskt.