Hvordan behandle kvalme forårsaket av høydesyke

April 15

Hvordan behandle kvalme forårsaket av høydesyke


I tilfelle av høydesyke, er kvalme en av de mest vanlige tidlige symptomer. Hvis du opplever det, bør du behandle den så raskt som mulig, siden du fortsetter å klatre oppover i ansiktet av indikatorer på at høyden er påvirker helsen din kan være svært farlig.

Bruksanvisning

1 Slip noen dimenhydrinate inn din klatring pakke. Markedsført under merkenavnene Gravol, Vertirosan og Dramamine, dette er over-the-counter normalt brukes til å bekjempe reisesyke, men er også svært effektiv mot generell kvalme.

2 Stopp klatring hvis du opplever kvalme forårsaket av høydesyke. Rest, hydrat selv, og vente å se om du får bedre. Milde tilfeller av høydesyke kan behandles effektivt ved å bare stoppe og vente for kroppen å bli akklimatisert til den nye høyden før stigende videre.

3 Ned til en lavere høyde hvis symptomene ikke rydde opp. Vanligvis vil komme tilbake til underetasje få en rask slutt på symptomene skyldes høydesyke. Jo mer alvorlig kvalme, jo lavere du bør gå.

4 Behandle kvalme bruke medisiner bare hvis komme tilbake til en lavere høyde ikke føre dem til å rydde opp. I slike tilfeller er det ikke tilrådelig for deg å deretter fortsette å stige til høyere høyder, siden symptomene dine er rett og slett maskert av narkotika, men fortsatt til stede i kroppen din. Tilfeller av høydesyke som ikke rydde opp bør tas på alvor, som kvalme kan være en indikator på at en mer alvorlig form for høydesyke kan være i ferd med å komme videre.

5 Fortsett å klatre bare når alle symptomene dine, ikke bare din kvalme, har ryddet opp helt. Behandle andre vanlige symptomer på høydesyke, som inkluderer svimmelhet, hodepine og tretthet, på samme måte som du behandler kvalme: ved å hvile og søker lavere bakken før de avtar.

6 Abort din klatre hvis kvalme utvikler seg til poenget med oppkast. Oppkast er ansett som et alvorlig signal om at et alvorlig tilfelle av høydesyke utvikler. Lege må innhentes så snart som mulig hvis din høyde sykdom fører til å kaste opp.

Hint

  • De fleste bare begynne å oppleve høydesyke på en høyde over 8000 fot eller 2400 meter. Hvis du ikke vil bli overstiger det som høyde, bør du være i orden.
  • Høydesyke kan utvikle seg i koma og kan føre til hevelse i hjernen og lungene som kan føre til døden.