Bihulebetennelse Fare Signal

September 3

Ifølge www.ent-consult.com, mer enn 35 millioner mennesker i året lider av bihulebetennelse i USA. Sinus infeksjoner er vanligvis lett behandles, men det er visse faresignalene som kan peke til en mer alvorlig tilstand.

Tidsramme

En typisk bihulebetennelse vil vare opp til 14 dager etter å ha blitt behandlet med antibiotika. Hvis symptomene på bihulebetennelse vedvarer, kan dette være en fare tegn på at noe mer alvorlig skjer.

Visuell

Den vanligste fare visuelle tegn på et mer komplekst bihulebetennelse er blodig utflod fra nesen eller på baksiden av halsen.

Fysisk

Hvis bihulebetennelse forårsaker migrene, kan det være behov for kirurgi for å løse problemet. Det kan være relatert til en avveket septum eller en over-sized sinus hulrom.

Lokasjon

Hvis infeksjonen som startet i bihulene sprer seg, kan det føre til smerte og ubehag i andre områder av hodet som ørene, halsen og hjernen. Hvis du begynner å oppleve sterke smerter i andre områder av hodet, kontakt lege umiddelbart.

effekter

Søvnighet, mangel på motivasjon og svakhet i kroppen er alle effektene av en alvorlig sinus infeksjon som kan påvirke andre områder av din fysiske og mentale evner.