Slik konverterer korttidshukommelsen til langtidshukommelsen

January 3

Slik konverterer korttidshukommelsen til langtidshukommelsen


Den menneskelige sinn prosesser utallige biter av informasjon hver dag. For å hjelpe med denne prosessen, hjernen vanligvis husker ting i to mote --- korttidsminnet, eller "arbeidsminne", for ting som må være kjent for en kort periode, og langtidshukommelsen for ting som blir implantert i hjernen og kan hentes frem over store perioder, kanskje år. For folk som ønsker å ta noe de nettopp har lært og implantere det i deres hjerne i lang tid, det er strategier som kan bidra til at konverteringen.

Bruksanvisning

1 Tømme tankene før du utfører memorization. Distraherende utenat innsats med overflødig informasjon kan gjøre prosessen vanskeligere, og redusere mulighetene for at konverteringen til langtidshukommelsen vil lykkes.

2 Del informasjonen som ønsker å bli lagret i små biter, og deretter sakte begynne å memorere hver del for seg. Ved hjelp av intens konsentrasjon om flere små biter av informasjon gir enklere langsiktig memorization enn å prøve å absorbere alt i en stor del.

3 "Chunk" de små, separate biter av informasjon i stadig større biter. Vurdere hvordan å strukturere informasjon slik at det er lettest husket. For eksempel, hvis målet er å huske en rekke tall, først lære tallene enkeltvis eller i par, og deretter "del" dem inn i en lengre, gjenkjennelig serien, for eksempel et telefonnummer eller personnummer.

4 Gjenta informasjon flere ganger, men ikke bare gjenta informasjonen i rask rekkefølge over en kort periode; fortsette å gjenta det langsomt i løpet av en lengre tidsperiode. Dette vil bidra til å implantere informasjonen i langtidshukommelsen, mens raske, korte repetisjoner vil holde det så kort sikt minne.

5 gjengir informasjonen med jevne mellomrom over en lengre periode når det har vært utgangspunktet lagret. Hver gang en stund, trylle frem de opplysninger og gjenta det til deg selv å sørge for at det forblir frisk og gjenvinnbart.

Hint

  • Det kan bidra til å gjennomføre memorization i et lite område uten distraksjoner, inkludert andre mennesker, telefon og TV.