Er narkotika den beste måten å behandle ADHD hos barn?

February 23

Er narkotika den beste måten å behandle ADHD hos barn?


Bestemme hvordan du best kan hjelpe barnet ditt når han har en sykdom eller lidelse kan være vanskelig, og dette gjelder spesielt når barnet er påvirket av Attention Deficit Hyperactivity Disorder, best kjent som ADHD. Mange barn med ADHD står overfor ekstreme vanskeligheter manøvrering gjennom hverdagen. For en forelder kan avgjøre den beste behandling for denne lidelsen være enda vanskeligere. Foreldre kan finne seg selv å spørre, er legemidler den beste måten?

Symptomer på ADHD

Symptomer på ADHD hos barn kan være vanskelig å gjenkjenne. De fleste barn er stadig aktiv, spille, snakke og generelt "å være barn." Noen av symptomene på ADHD kan inkludere være lett distrahert, stadig uro, forstyrre klassen, hyppig dagdrømming, overdreven snakke, ikke fullføre ting ofte, flytting, snakker eller være aktiv når deres klassekamerater er rolig, og forlater sin plass å gjøre andre ting i løpet av klasse.

Det er mange barn som er rett og slett lei av skolen, gjør det vanskelig å diagnostisere ADHD riktig. Hvis barnet ikke ser ut til å ha problemer med å konsentrere seg, de sannsynligvis ikke har ADHD. ADHD er en lidelse som gjør at pasienter mister konsentrasjonen lett. Vanligvis de med ADHD flytte fra en oppgave til en annen uten å fullføre oppgaver, og dette er ikke bare sant i skolen, men hjemme også.

medisinering

Det er mange medisiner som har vist seg å hjelpe barn med ADHD. For barn over 3 år, er Dexedrine, Adderall og Dextrostat ofte foreskrevet. For de over seks, er Adderall XR, Vyvanse, Ritalin, Focalin og andre medisiner foreskrevet. Dessverre, som med de fleste medisiner, er bivirkninger. ADHD medisiner er sentralstimulerende midler som ofte forårsaker søvnløshet, tap av matlyst, tics og personlighetsendringer.

fordeler

Fordelene med medisiner for barn med ADHD er enorm. Ikke bare vil den medisinen øke barnets konsentrasjon, vil det også hjelpe ham fullføre oppgaver, forbedre hukommelsen, lindrer stress og redusere hyperaktivitet.

alternativ Behandling

Årsaken til ADHD er fortsatt ikke bestemt. På grunn av dette, er det andre behandlinger i tillegg til medikamenter. Mange foreldre har lagt merke til en forskjell i deres barn ved å endre sine barns kosthold for å inkludere høy-protein måltider. Andre merker en forskjell med atferdsterapi. Dessverre gjør atferdsterapi ikke har en stor effekt uten bruk av ADHD narkotika.

Mesteparten av for ADHD dietter inkluderer frukt, grønnsaker og ekstra protein. En god proteinkilde er fisk. Dessverre har disse dietter fungerer ikke med barn som har et ekstremt tilfelle av ADHD.

Konklusjon

Inntil årsaken til ADHD er bestemt, den eneste sikre måten å hjelpe barnet ditt er ved hjelp av medisiner foreskrevet av leger. Du kan snakke med legen din om å lindre bivirkninger av disse pillene, og kanskje til og med hindre dem. Det kan også være nyttig å snakke med legen din om metoder som vil hjelpe lindre ADHD symptomer så doseringen på den foreskrevne medisinen kan senkes.