Slik Kombiner Mineraler og vitaminer for å gå ned i vekt

March 29

Slik Kombiner Mineraler og vitaminer for å gå ned i vekt


Skal du på en diett setter ernæringsmessig balanse i kroppen din i fare. Det er sjelden at hele vitamin og mineral dagpenger er oppfylt gjennom kosthold, og enda mindre så når kutte ned på kaloriene. Judy Dodd, RD og tidligere president i American Dietetic Association sier, "ernæring er et problem når folk begrense sine dietter" og anbefaler at alle spiser bare 1200 kalorier om dagen supplere kosten med multivitaminer og mineraler som leverer 100 prosent av dagsbehovet .

Bruksanvisning

1 Undersøk din diett for å finne hvilke mineraler og vitaminer du kan mangle. Kroppen trenger mer enn 40 næringsstoffer i form av vitaminer og mineraler, fett, proteiner og karbohydrater. Visse matvarer gir visse mineraler, så vet hvilke du forbruker. Hel-korn, i form av brød, pasta og kornprodukter er viktige kilder til vitaminer og mineraler som folat, magnesium, sink og jern. Ofte når kosten er disse stivelsesholdige karbohydrater kutte tilbake, hvis ikke kutte helt ut. Dette resulterer i lave nivåer av vitaminer og mineraler, hver og en er ansvarlig for visse biologiske funksjoner. For eksempel, en mangel på sink presser immunsystemet. Lave sink nivåer også resultere i svake negler, tørt hår og hår tap, og dårlig hud, som alle kan føre til lav selvfølelse. Dette kan igjen føre til sukker craving og alle dine hardt arbeid kan angres i løpet av minutter. Målet for en balanse i kostholdet ditt.

2 Forstå rollen mineraler spille for å hjelpe vekttap. Krom har en viktig rolle som det øker kroppens følsomhet for insulin. Denne følsomheten fremmer vekttap og supplerende del av krom, krom picolinate bidrar til å bygge lean body muskler, som igjen brenner kalorier. Krom forskeren Richard Anderson, Ph.D., ledende forsker i næringsbehov og funksjoner Laboratory ved US Department of Agriculture og Beltsville Human Nutrition Research Center i Maryland, sier at "det som gjør at effekten av krom mer og mer troverdig er at resultatene vi ser hos mennesker er så godt dokumentert i dyrestudier. " Han fortsetter med å si at de fleste mennesker i USA bare bruker 25 prosent av anbefalt daglig inntak av krom. Koenzym Q10 er en viktig forbindelse i nedbrytningen av fett, er magnesium brukes til å behandle kramper som kan beleire folk prøver å gå ned i vekt, og synes også å kontrollere søte cravings. Karnitin bidrar til å transportere fett i blodet for brenning, og bidrar med søte og fete cravings.

3 Konsumere de riktige vitaminer for å hjelpe til med vekttap. Vitamin B2 (Riboflavin) og B6 (pyridoksin) er flinke til å opprettholde forbrenningen og sikre normal skjoldbruskkjertelen, som er vitamin B3 (niacin). Vitamin B3 hjelper også med glukose toleranse faktor (GTF), som blir gitt ut når blodsukkeret stiger. Vitamin B5 (Pantotensyre) hjelper deg utnytte fett og har en viktig rolle i energiproduksjon. Vitamin C er en god all round vitamin og hjelper med riktig konvertering av glukose til energi.

Hint

  • I kliniske studier frivillige som tok 200 mcg av krom picolinate med 100 mg L- karnitin daglig, sammen med vitaminer og mineraler, i gjennomsnitt en 15 pund vekttap i åtte uker. Deres stoffskifte ble også økt.
  • Kontakt lege før du tar fatt på en ny diett. Dette er spesielt viktig hvis du har diabetes og ønsker å ta krom, som insulindosen din må kanskje reduseres.