Hvordan unngå matvarer som misfarges tennene

August 20

Hvordan unngå matvarer som misfarges tennene


Når det gjelder tannhelse, de fleste bare tror de kan unngå søtsaker for å unngå tannproblemer. Sannheten er, det er mange av mat og drikke som vil føre til misfarging av tennene. Heldigvis kan du lett unngå disse mat og drikke, og erstatte dem med andre lekkerbiskener.

Bruksanvisning

1 Vær oppmerksom på mat som misfarges tennene, for eksempel blåbær, epler, sitroner, søtpoteter, soyasaus, balsamico vinaigrette og tomatsaus.

2 Hold deg unna drikker som misfarges tennene. Tea flekker tennene verste, men andre drikker som vil flekke tennene inkluderer mørk cola, kaffe, druejuice, tranebærjuice og vin.

3 Finne ut om du allerede spiser mye mat som vil misfarges tennene og kutte ned på dem. Hvis du redusere kaffeinntaket ved bare å drikke det i helgene i stedet for hver dag, vil du merke en forskjell veldig raskt.

4 Sett maten du spiser som misfarges tennene med mat som ikke gjør det. Prøv å drikke vann eller ingefær øl i stedet for te eller spise hvitt kjøtt i stedet for mørkt kjøtt.

5 Kjøp Whitening tannkrem eller whitening strips for å unngå ytterligere misfarging. De fleste dagligvarebutikker selger whitening strips som er svært enkel å bruke, og du kan kjøpe whitening tannkrem til enhver butikk som selger tannkrem.

Hint

  • Hvis tennene er allerede svært misfarget, gå til tannlegen om profesjonell tannbleking.
  • Brush og floss etter hvert måltid. Pensle etter å ha drukket mye kaffe, te eller rødvin. Hvis du ikke har tid til å børste, minst skylle munnen med vann.