Hvordan bli kvitt hemorhoids

August 29

Mange tilfeller av hemorroider er milde og kan behandles med-hjem rettsmidler. Andre tilfeller er ganske alvorlig og krever behandling som er mer aggressive. Det er viktig å behandle hemorroider ved første tegn på en blusse opp for å holde dem fra forverring og tilbakevendende. Gjennomføre følgende prosedyrer på den første indikasjon på et problem.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt hemorhoids

1 Sug i et bad av ren varmt vann flere ganger om dagen. Dette vil bidra til å berolige hevelse og betennelse. I mellom bad, bruke kjøleelementer eller kalde omslag til anus for å redusere hevelse.

2 Rens anal området daglig. Bruk varmt vann og ikke bruke såpe, da det kan forverre hemoroider. Etter rengjøring, tørk området helt fordi fuktighet kan føre til irritasjon. Tørk med en hårføner for å minimere rubbing og forverring. Også prøve å bruke vått toalettpapir eller fuktige towelettes etter avføring i stedet for tørt toalettpapir.

3 bruke over-the-counter medisiner. The Mayo Clinic anbefaler aktuell kremer, kremer eller stikkpiller som inneholder hydrokortison. En annen anbefaling er å bruke pads som inneholder trollhassel til det berørte området. For å lindre smerte, bruke ibuprofen, aspirin eller paracetamol.

4 Gjennomføre endringer i livsstil for å hindre hemorroider fra tilbakevendende. The American Society of Colon og rektal kirurger anbefaler å spise mer fiber og drikker mer væske. Legen kan anbefale å ta en fiber supplement eller krakk mykner. Du bør også unngå å belaste.

5 Prøv en minimal invasiv prosedyre for å behandle særlig smertefull eller vedvarende blødning hemorroider. Legen kan utføre en gummi band ligation å kutte av sirkulasjon til en hemorrhoid, forårsaker den til å visne og falle av. En prosedyre som kalles koagulasjon bruker laser eller infrarød varme eller lys for å behandle små hemoroider. I enda en annen fremgangsmåte, kalt sklerose, injiserer en lege av kjemisk oppløsning til hemorrhoid for å krympe det.

6 Tenk kirurgi for store hemoroider eller de som ikke klarer å svare på andre prosedyrer. Legen kan anbefale en hemorrhoidectomy, en prosedyre utføres av en kirurg for å fjerne overflødig vev som forårsaker utstikket og blødning. Stifting er en annen kirurgisk prosedyre som brukes til å fjerne hemoroider. Den blokkerer blodtilførselen til hemorrhoidal vev, forårsaker den til å krympe. Ifølge Mayo Clinic, er den mest effektive og komplette metoden for å fjerne hemoroider en hemorrhoidectomy. Men det har også den høyeste forekomsten av komplikasjoner.

Hint

  • Prosedyrene er beskrevet i trinn fire faktisk ikke eliminere hemorroider. Men disse tiltakene ofte "bli kvitt" av hemoroider ved å behandle dem slik at de ikke gjentar seg.